Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Yamaha Motor Scandinavia!

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du flytande i svenska och danska eller norska och vet hur service av världsklass ska levereras? Har du dessutom intresse för motorbranschen och vill ta nästa steg i karriären? För Yamaha Motor Scandinavias räkning söker vi nu dig som vill bli del av ett helt nytt kundtjänstteam!Om tjänsten

För Yamaha Motor Scandinavias räkning söker vi nu två kundservicemedarbetare som pratar flytande svenska och danska eller norska, alternativt norska och danska. Här får du chansen att vara med och bygga upp ett helt nytt team som tillsammans kommer jobba för att leverera en service av världsklass till sina kunder inom motorbranschen.

Yamaha Motor Scandinavia är ett internationellt företag inom motorbranschen, som säljer kända högkvalitativa motorcyklar, båtmotorer, vattenskotrar och fyrhjulingar m.fl.. De sitter i fina lokaler i Sickla, ett stenkast från Slussen. Blir du aktuell för tjänsten kommer du bli en del av ett familjärt och öppet företag med starka värderingar och teamkänsla. Här finns även utvecklingsmöjligheter och medarbetarna gillar att ha roligt tillsammans.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är långsiktig med ambition till förlängning förutsatt att samarbetet fungerar bra. Arbetet är förlagt mån-tors: 07:45-16.30 & Fre: 07:45-15.30.Arbetsuppgifter
  • Hantera kundärenden via telefon och mejl
  • Uppföljning av sälj-leads
  • Intern support med diverse administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har 2-3 års erfarenhet av ett serviceinriktat arbete så som butik, café, restaurang
  • Har en gymnasieexamen
  • Har god datorvana
  • Är flytande i danska och svenska eller norska, i både tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

  • Arbetat som kundtjänstmedarbetare tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För att trivas i tjänsten krävs det att du är nyfiken, lösningsorienterad och tycker om att hjälpa till där det behövs. Du har en naturlig förmåga för service och är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och har ett intresse för att ta kontakt med människor. Då ditt främsta arbetsverktyg kommer vara telefon och mejl är det även viktigt att du trivs med att prata i telefon.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se