Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Order Coordinator sökes till Vattenfall!

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du att jobba administrativt och vill du ha ett spännande konsultuppdrag? Nu finns chansen att söka rollen som Junior Order Coordinator till Vattenfall i Solna. Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!



Om tjänsten

I den här rollen kommer du att ingå i Order och billing teamet som främst jobbar med supply chain, orderhantering, processutveckling och fakturering. Du kommer att ansvara för att säkerställa effektiva administrativa rutiner och hantera kundbeställningar. Du kommer även att bidra i i utvecklingen av deras interna processer för att optimera arbetsflödet och säkerställa kundnöjdhet.

Detta är ett perfekt första jobb för dig som är nyexaminerad eller för dig som önskar meriterande erfarenhet från ett stort bolag med goda utvecklingsmöjligheter, en bra arbetsmiljö och härliga kollegor som hjälper varandra.

Uppdraget är tidsbegränsat och förväntas pågå till årsskiftet. Vi kan inte garantera någon längre anställning än uppdragstiden som i dagsläget sträcker sig till sista december.

Du erbjuds

  • Arbetslivserfarenhet hos ett av Europas största bolag
  • Ett nära samarbete med ett välkomnande team
  • Ett dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work


Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift)
    Ett krav är att du har varit bosatt i Sverige i minst 5 år då tjänsten är säkerhetsklassad. Aktuella kandidater kommer därför att gå igenom en säkerhetsprövning. Om du blir högaktuell för rollen kommer du även behöva genomföra, och klara en bakgrundskontroll och ett drogtest.

För denna roll ser vi gärna att du skickar in ditt CV på både svenska och engelska (PDF).

Det är meriterande om du har

  • Tidigare jobbat i liknande roller

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann
  • Ambitiös
  • Serviceinriktad
Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se