Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

IT-administratör till försäkringsbolag!

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Då regelverket Dora ställer stora krav på registerhållning med en mängd datapunkter som ska registreras behöver vår kund en konsult som kan hjälpa dom med att registrera information om avtal och leverantör i ett av kunden nyligen uppsatt register. Ansök redan idag om du tror detta kan vara tjänsten för dig då vi tillämpar löpande urval.



Om tjänsten

Vi söker dig som trivs i en administrativ roll där du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har förmåga att driva arbetet självständigt framåt och ha ett stort driv för dina egna arbetsuppgifter. Då du har en del kontaktytor framförallt inom gruppen och projektet, ser vi att du är en kommunikativ och relationsskapande person som har lätt för att samarbeta med andra.

För att trivas i rollen ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt och förstår vikten av detaljer i ditt arbete, samtidigt som du har en god helhetssyn för att kunna se samband och göra analyser. Du har förmåga att efter initial utbildning och vägledning själv sätta upp en plan för det egna arbetet med tydliga mål/delmål, samt att exekvera utefter den planen.



Arbetsuppgifter
  • Registrera information om avtal och leverantör i ett av kunden nyligen uppsatt register
  • Kommunicera med och uppdatera kontakter inom gruppen och projektet


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av liknande uppdrag
  • Har kommit i kontakt med och har viss erfarenhet inom Sharepoint
  • Har erfarenhet och förståelse för IT-tekniska termer
  • Har viss erfarenhet av att läsa och förstå IT-leverantörsavtal
  • Är bra på att kommunicera och samarbeta med andra kollegor inom gruppen och projektet
  • Tycker om att arbeta med ”repetitiva/återkommande” arbetsuppgifter
  • Har förmåga att kunna ta till sig stora mängder av information/data utan att förlora sig i detaljer och tappa fokus på helheten.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetsuppgifter sker på båda språken

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Målmedveten
  • Social
  • Ordningsam
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se