Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Head of Customer Success till EFUEL

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

EFUEL är ett snabbrörligt bolag och ett tight team med en varm, vänlig och välkomnande kultur. Nu söker vi dig som vill leda Customer Success-teamet och se till att EFUEL får behålla sin fantastiska rating på Trustpilot. Du kommer i denna roll ha ett övergripande ansvar över kundupplevelsen och se till att EFUEL kan fortsätta leverera i världsklass!Om tjänsten

EFUEL grundades 2019 med visionen att vara den ledande nischdistributören av hårdvara för elbilsladdning till installatörer och återförsäljare i Norden. Förutom att förse deras partners med toppmoderna elbilsladdningslösningar driver de också innovation och effektiviseringar av elbilsbranschen och deras engagerade team strävar ständigt att varar i framkant av utvecklingen.

I en bransch som ständigt förändras med nya aktörer och produkter, är EFUELs Customer Success-team en kritisk funktion. De är inte bara experter på att skapa en kundupplevelse i världsklass, deras kundinsikter bidrar till att sätta riktningen för EFUEL framåt. EFUELs fokus på innovation och partnerskap gör dem till en unik aktör, och nu söker vi dig som vill leda Customer Success-teamet framåt.

Arbetsuppgifter

Som Head over Customer Success är du ansvarig för att leda och utveckla Customer Success-teamet. Du kommer att arbeta nära hela bolaget, men extra nära samarbetar du med säljteamet, marknadsteamet och inköp för att säkerställa att bolaget ger sina kunder och partners den bästa möjliga förutsättningen att lyckas. Du kommer att arbeta både operativt och bemöta kunder i supporten och strategiskt med att fortsätta utveckla teamet och kundupplevelsen framåt.Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i, eller leda, ett högpresterande kundserviceteam
  • Har goda kunskaper inom energibranschen, gärna från elbilsladdningsbranschen
  • Har ett stort intresse för tekniska produkter
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat då både språken förekommer dagligen

Som person ser vi att du har en mycket hög servicekänsla, där du alltid strävar efter att leverera med högsta kvalitet. Du trivs i en energisk start-up-miljö och har en förmåga att motivera och engagera andra. Du har en förmåga att leda andra, samtidigt som du är prestigelös i din roll. Framåt i processen kommer vi främst fokusera på följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Resultatinriktad
  • Problemlösande
  • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se