Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk projektledare till Svensk Elitfotboll!

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu finns en unik chans att kombinera ditt intresse för teknik med dina erfarenheter inom projektledning. Har du specifikt erfarenhet inom SaaS, kommit i kontakt med Azure/AWS i någon form samt lockas av möjligheten att leda och driva den molnbaserade plattformen som förser Allsvenskan och Superettan med unika tjänster? Då är detta drömjobbet för dig!



Om tjänsten

Academic Work söker nu en driven Projektledare till vår kund Svensk Elitfotboll (SEF), en intresseförening för de 32 klubbarna i Allsvenskan och Superettan. I rollen som teknisk projektledare kommer du att arbeta med projekt för SEF:s dotterbolag SEF AB:s innovativa molnbaserade plattform. Plattformen omfattar ett antal fullt integrerade produkter som gör att klubbarna i Allsvenskan och Superettan kan leverera unika tjänster till deras supportrar och partners. Vi söker en engagerad Teknisk Projektledare som brinner för teknik, data och produktutveckling. Du kommer att spela en nyckelroll i teamet, där din nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker kommer att vara lika viktiga som din tekniska expertis.

Du erbjuds

  • Möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologi och produktutveckling i en innovativ miljö
  • Chansen att påverka och forma framtiden för SEFs produkter och tjänster
  • Ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och kontinuerligt lärande

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande



Kvalifikationer
  • Har minst 1.5 års erfarenhet av teknisk projektledning inom programvaruutveckling eller närliggande industri
  • Har passion för teknologi, data och produktutveckling med en nyfikenhet som driver dig att utforska nya områden
  • Har vana att hantera externa, tekniska leverantörer och tekniska utvecklingsteam
  • Har analytisk förmåga och intresse för att skapa förståelse från grundläggande principer
  • Är villig och intresserad att ta dig an praktiska uppgifter och utmaningar, även inom områden du inte är expert på eller erfaren inom
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet
  • Universitetsutbildning inom relevant område, t.ex. datavetenskap
Meriterande Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av mjukvaruutvecklingsprojekt från början till slut
  • Vana att stötta och leda utvecklingsteam i produkt leveranser
  • Erfarenhet av molntjänster som Azure/AWS/GCP
  • Erfarenhet av end-to-end-QA testning
  • Kunskap om eventdriven arkitektur, mikroservice-arkitektur, REST API:er
  • Erfarenhet av verktyg som Jira, Linear, Git eller liknande system
  • Förmåga att skapa och underhålla levande teknisk dokumentation
  • Ett intresse för fotboll och kringliggande verksamheter

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som person trivs med att arbeta självständigt och att ta egna mandat kring dina arbetsuppgifter. Vidare är du en person som tar egna initiativ och har en förmåga att använda de resurser du har tillgång till på ett bra sätt för att komma vidare i ditt arbete. Slutligen har du en positiv inställning och frodas i en miljö med "startup" känsla.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se