Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

AML-handläggare till bank!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För en av våra bankkunders räkning söker vi två stycken AML-handläggare. Vi söker dig med minst två års erfarenhet av AML där du arbetat med både privat- och företagskunder. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!Om tjänsten

För en av våra bankkunders räkning söker vi nu två stycken AML-handläggare för ett uppdrag med omgående start. I rollen kommer man arbeta med analys av larm från transaktionsmonitorering samt utredning av PEP- och sanktionslistträffar och vi söker därför dig som har minst 2 års erfarenhet av AML och transaktionsmonitorering.

Vi söker dig som kan börja omgående där uppdraget initialt sträcker sig sex veckor där det efter dessa sex veckor finns goda möjligheter till överrekrytering och fast anställning hos vår kund. Kontoret ligger beläget i centrala Stockholm och du kommer ingå i ett kompetent team med en engagerad chef.

I samband med anställning kommer vi att begära ut ett utdrag ur belastningsregister som kommer visas upp i samband med avtalsskrivning. Vi rekommenderar dig därför att beställa hem ett sådant utdrag redan nu då det kan ta upp till två veckor innan det kommer hem i brevlådan. Klicka här för att komma till Polisens hemsida där du beställer hem utdragen. Välj sedan "kontroll av egna uppgifter". Vidare kommer vi i samband med anställning att genomföra en kreditupplysning på den aktuella kandidaten.

Du erbjuds

 • En företagskultur genomsyrad av arbetsglädje med engagerade och kompetenta kollegor
 • Möjlighet att växa långsiktigt tillsammans med banken
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.


Arbetsuppgifter
 • Initial analys av larm från transaktionsmonitoreringen
 • Utredning av PEP- och sanktionslistträffar


Kvalifikationer
 • Har en avslutad kandidatexamen inom ekonomi eller juridik
 • Har minst två års erfarenhet av operativt AML-arbete från bankverksamhet i första försvarslinjen
 • Ett år av ovan två år specifikt med transaktionsmonitorering
 • Erfarenhet av att arbeta gentemot både privat- och företagskunder
 • Erfarenhet av arbete med CM1 eller liknande verktyg
 • God erfarenhet av att använda informationstjänster som t ex Infotorg och UC.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se