Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Serviceingenjör till Schneider

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en passionerad och driven problemlösare med ett starkt intresse för styr och automation? Schneider Electric söker nu en Serviceingenjör att ansluta till deras team. Som en global ledare inom energihantering och automation erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö och spännande möjligheter för professionell tillväxt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schneider.

Om företaget

Schneider Electric är ett väletablerat företag med anställda från Luleå i norr till Lund i söder. Nationellt arbetar dem sammansvetsat hand i hand med sina lokala kontor som präglas av mångfald, engagemang och närvaro. Schneider Electrics syfte är att effektivisera och skapa det mesta ur våra energiresurser på ett hållbart sätt, samtidigt som dem kombinerar energi och digital teknik till en tillgång som passar bra i vårt alltmer digitaliserade samhälle. Schneider Electrics driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik för att förverkliga sina kunders fulla potential.

Deras erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos dem är det viktigt att man trivs och känner motivation att gå till jobbet. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I den här rollen genomför du energianalyser och optimeringar. Du arbetar nära kunder för att utveckla och implementera de bästa lösningarna. Du ansvarar för programmering och driftsättning av fastighetsautomation, där datorn är ditt främsta arbetsverktyg. En viktig del av arbetet är att säkerställa att kundens önskemål och tekniska utveckling linjerar med bestämmelser. Det är av stor vikt i rollen att driva och guida kunden i rätt riktning för att energioptimera och skapa goda kundrelationer på sikt.

*Felsöka samt genomföra energianalyser och optimeringar
*Nära samarbete med kunder för att utveckla och implementera den bästa lösningen
*Programmering och driftsättning av fastighetsautomation
*Använda datorn som främsta arbetsverktyg parallellt med besök hos kunder
*Säkerställa kundens krav och önskemål

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom Styr och Fastighetsautomation
* God datavana samt goda kunskaper i Officepaketet
* Körkort-B
* Obehindrad svenska och engelska, både tal och skrift

Meriterande:
* Erfarenhet inom El och VVS
*Kunskap eller erfarenhet av Kommunikationsprotokollen Modbus och BACnet
*Kunskap eller erfarenhet av Systemintegration, LON, TGML Graphics

I rollen som Serviceingenjör hos Schneider har du ett stort tekniskt intresse med förmåga att planera och arbeta självgående. För att trivas i denna roll behöver du ha en god kommunikationsförmåga och uppskatta samarbete med både kollegor och samarbetspartner. Utöver det ser vi att du kan verka självgående, ta eget ansvar och vill utvecklas inom området och företaget. Rollen ställer krav på problemlösningsförmåga och en god känsla för kvalitet och professionalism.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrig information

Start: Höst 2024
Plats: Stockholm, Älvsjö
Lön: Enligt överenskommelse
Process: Vi påbörjar urvalsprocessen från och med den 29/7. Välkommen med din ansökan.
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.