Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Arbetsledare till ett byggföretag

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i din karriär inom byggbranschen. Bli en del av ett företag i framkant inom sin nisch och var med och påverka både utveckling och teamet ute på site.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst på ett företag där du får utvecklas och vara med och påverka. Du blir en viktig spelare på ett företag med många spännande och utmanande projekt i framförallt södra Stockholm. Vi erbjuder dig bland annat:

* Marknadsmässig hög lön
* Utvecklingsmöjligheter
* Engagerade ledare
* Ett företag i framkant i sin del av byggbranschen
* En värdegrund där alla anställda blir sedda och värderade för sina kunskaper

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen. Du har erfarenhet av att arbetsleda personal ute på projekt och av att arbeta i flera projekt samtidigt. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har B-körkort och god datavana. Tidigare har du arbetat med arbetsmiljöansvar och daglig kundkontakt.

För att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, strukturerad och en lagspelare. Du kommer ha mycket frihet under ansvar och vi ser att du letar efter en roll där du vill arbeta långsiktigt. Som person är du ansvarsfull, driven och engagerad.

Vad innebär rollen?
Företaget är beläget i Rönninge, du kommer att arbeta ute på projekten som främst är i södra Stockholm men också på annan ort vid behov. Du kommer att arbetsleda personalen ute på projekten, finnas som stöd i dialogen med de anställda och kunden. Dagligen sköter du morgonmöten, följer upp tidsplaner och kontrollerar arbetsmiljön. Det kommer under perioder vara flera projekt igång samtidigt och du förväntas åka ut på olika projekt. Företaget arbetar dagtid måndag till fredag, övertid förekommer.

Företaget arbetar bland annat mot skyddsobjekt, bakgrundskontroll kommer att utföras innan anställning.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren