Hoppa till innehåll
24SevenOffice logotyp

Fullstack-utvecklare

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Pia Dahl
Email
Telefon
Ansök nu
Är du en allsidig utvecklare som är bekväm med att arbeta över hela teknik-stacken? - Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som fullstack-utvecklare på 24SevenOffice i Sverige!

Som fullstack-utvecklare hos oss blir du en del av ett engagerat och kompetent team som jobbar med vårt lönesystem. Teamet har hög grad av autonomi och består idag av sju personer med olika bakgrund. Vi delar kunskap och lär oss av varandra, vilket ger möjligheter att växa både professionellt och personligt. Vi arbetar enligt agila principer och mot gemensamma mål som sätts före varje sprint.

Ansvarsområde:
 • Utveckling och underhåll av lönesystemet i 24SevenOffice
 • Delta i hela processen från idé till lanserad produkt
 • Bidra till att skapa ett användarvänligt, stabilt och säkert system
 • Implementera och underhålla REST API
 • Engagemang i teamet och ta ägarskap över systemet
Automatisering är en av de saker vi strävar efter, både i produkten vi skapar och för att förbättra utvecklingsprocessen. Att tänka nytt och komma med egna förslag på hur vi kan optimera systemet för våra kunder är en del av vår vardag. Vi jobbar hårt för att leverera bra resultat, och att ha väldigt roligt på vägen!

Vi erbjuder:
 • Självständigt team i snabbt växande företag
 • Möjlighet att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från start till mål
 • Chans att påverka vår lönesatsning i Sverige och vidareutveckla vårt uppskattade lönesystem
 • Professionell och dynamisk miljö med fokus på kontinuerlig utveckling
 • tillgång till förstklassiga arbetsverktyg
 • Möjlighet att arbeta på distans, men det är en fördel om du är baserad i Stockholm

Vi söker dig som:
 • Har 2-5 års erfarenhet som utvecklare
 • Har relevant högre utbildning och kan visa upp goda resultat. Relevant erfarenhet kan kompensera för avsaknad av högre utbildning. Är du självlärd med stor passion och drivkraft vill vi också höra från dig!
 • Bra kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av PHP och SQL Server-databaser, men det är inget krav om du är motivativerat att lära dig
 • Stor passion för teknologi och trivs med att arbeta efter smidiga processer och agil utveckling
Vi vet att personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas och lyckas i din nya roll. Vi söker därför en person som är lösningsorienterad och har en proaktiv inställning till problemlösning. Du är noggrann och ihärdig med en stark vilja att leverera resultat av högsta kvalitet. Du är också innovativ och vågar utmana det etablerade. Dessutom är du självständig, men samtidigt en lagspelare som kan inkludera andra och driva teamet framåt.

Skicka in din ansökan genom att ladda upp ditt CV, betyg med utdrag och ett personligt brev. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

24SevenOffice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om 24SevenOffice

24SevenOffice har en tydlig vision: Att stärka företag för framtiden. Vi sätter användaren i fokus och erbjuder ett heltäckande affärs- och redovisningssystem som innefattar allt du behöver för att hantera din ekonomi och redovisning. Med över 200 miljoner kronor investerade i produktutveckling de senaste åren har vi förnyat vårt gränssnitt och utökat vårt utbud för att möta de ständigt föränderliga behoven på marknaden.

Vi erbjuder en modulär lösning som ger dig friheten att bygga ditt eget ekosystem med flexibla moduler, tillägg och integrationer. På så sätt kan du fokusera på det som är viktigast för dig, oavsett om det handlar om ekonomisk styrning eller operationell effektivitet.

24SevenOffice är en stolt ledare inom redovisningsbranschen med kontor i Sverige, Norge, Danmark och USA. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål och skapa en framgångsrik framtid för ditt företag.