Hoppa till innehåll

Bli vår nästa praktikant inom Rekrytering eller Redovisning – Hösten 2024!

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Watersheds är ett mindre entreprenörsstyrt rekryteringsföretag som har för avsikt att gå vår egen väg för att skapa bättre rekryteringar och hitta de bästa kandidaterna åt våra uppdragsgivare. Vi har en professionell rekrytering och använder innovativa och lekfulla marknadsföringsstrategier för att göra vårt arbete mer engagerande och effektivt.

Arbetsuppgifter (varierar utifrån person)Under din praktikperiod (oavlönad) kommer du främst att arbeta med:

Redovisningspraktikanter:Redovisning, personal- och lönehantering, fakturering, avstämning och förberedelse för bokslutet. Vi använder Fortnox för redovisning, fakturering och lön.

Rekryteringspraktikanter:Intervjuer, struktur, taggning, referenstagning, avtalsskrivning, lägga ut annonser i sociala medier, insamlande av uppgifter och kontakt med nya kunder och tillhörande administration. Du kommer också ägna några timmar varje vecka åt att sälja in våra rekryteringstjänster. Du får givetvis relevant stöd även för detta om du är oerfaren.

Vi använder Teamtailor, OneFlow, Survey, Callmaker, Zoho, Google Drive, FB, Instagram, Linkedin, MS Office.

Vi använder Apples produkter, som iPhone och MacBook Air. Du bör antingen redan kunna använda dem eller vara villig att lära dig.

Din profil

  • Du studerar en relevant utbildning inom rekrytering eller redovisning, och det är viktigt att praktiken är en del av din utbildning.

För att lyckas i rollen så har du följande personliga egenskaperDu är drivenoch disciplinerad doer, framåtlutad, orädd, entreprenörsförståelse, vilja att lära, logisk, snabbtänkt, ansvarstagande, kreativ förmåga som arbetar självständigt under handledning, alltid har skrattet under ytansamt att man är lite av en "språkpolis" för svenska språket, då struktur och lätthet att hitta/förståär viktigt för ett litet företag.Du kommer i tid och håller en bra balans mellan fokuserat jobb och friskhet. Vi anser att praktik ska vara en win-win.

PraktiklängdEnligt dina studier.

PlaceringGamla stan, Stockholm

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se