Hoppa till innehåll

Säljare till Belano Maskin AB

Sista ansökningsdag
13 februari 2025 (164 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en engagerad ochaffärsfokuserad person med ett stort driv som älskarförsäljning och relationer? Har du tidigare erfarenhet av maskinförsäljning eller annan försäljning inom plåt och ventilation och lockas av möjligheten att bli en del av ett dynamiskt bolag sombefinner sig på en spännande tillväxtresa? Då kan rollen som säljare på Belano Maskin vara nästa steg för dig.

Belanoerbjuder maskiner av hög kvalité och har idagbranschens bredaste sortiment av plåtbearbetningsmaskiner. Deär specialister på nya & begagnade maskiner för alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, plåtisolering samt för den plåtbearbetande industrin. Belano Maskintillhör koncernen Bergman & Beving, en bolagskoncern med en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och cirka 1 300 anställda. Belanos huvudkontor är beläget iAlingsås men dearbetar rikstäckande över hela Sverige och söker nu en säljare med ansvarför försäljningen inommälardalen.

Om rollenSom säljare på Belano Maskinäger och driver du försäljningen inom ditt distrikt. Du arbetar aktivt för att upprätthålla och stärka relationer med såväl nya som befintliga kunder och arbetar aktivt för attsäkerställa att företaget är den självklara leverantören hos kund.

Med målet attfinnas för sina kunder längst hela resan erbjuder Belano både försäljning av nya maskiner från starka varumärken, begagnade och renoverande maskiner med garanti samt servicetekniker för hjälp både på plats och på distans.

Försäljning sker mot bland annat smidesverkstäder, ventilationsfirmor och plåtslagerier och uppskattningsvis är du hemifrån ettpar dagar per veckaberoende på var i landet du bor.

Om digVi söker dig som brinner för försäljning och relationer. Du är en driven person som triggas av att göra affärer och se verksamheten växa. Du trivs med att arbeta självständigt under stort eget ansvar och är trygg i attrapportera mot budget och / eller uppställda KPI:er.

Rollen kräver tidigare erfarenhet av maskinförsäljning eller annan försäljning inom plåt och ventilation.

AnsökanHoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta oss på jobb@switchgame.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 februari 2025 (164 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se