Hoppa till innehåll

Managementkonsult till Ensolution

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en analytisk, kommunikativ och affärsfokuserad person med en passion för att förbättra verksamheter inom den offentliga sektorn? Vill dumed din expertis och engagemang bidra till att göra verklig skillnad för samhället?Då kan rollen som Managementkonsult på Ensolution vara nästa spännande steg för dig.

OM ENSOLUTIONEnsolution är en framstående managementkonsultfirma som expanderar snabbt och har en stark inriktning på samhällsengagemang samt effektivisering av den offentliga sektorn. Genom att erbjuda innovativa tjänster och verktyg hjälper de organisationer att identifiera sina utvecklingsområden och implementera lösningar som optimerar resursanvändningen. Med fokus på områden som vård, omsorg och socialtjänst strävar bolaget efter att skapa verklig förändring för samhället.

Ensolution utför en mångfald av projektmen brinner särskilt för att främja god vård för de sjuka och de med särskilda behov, samt för att säkerställa en välfungerande skola och utbildning.Med ett team bestående av 40 konsulter, fördelade på tre kontor, har Ensolution blivit känd som en "Great Place to Work" och rankades som den näst bästa arbetsplatsen för små organisationer år 2023.

OM ROLLEN Som Managementkonsult på Ensolution har duen avgörande roll i arbetetatt stödja kommunala verksamheter att utvärdera sina behov, allokera resurser effektivt och utveckla systematiska arbetssätt för att uppnå ökad verksamhetsnytta. Du har ettövergripande ansvar för hela processen, från att identifiera affärsmöjligheter och utforma lösningar till att genomföra och utvärdera resultatet.

Till de löpande arbetsuppgifternahör noggrann insamling och analys av information för att identifiera områden med förbättringspotential. Med din djupa förståelse för verksamhetens behov och utmaningar utformar du skräddarsydda strategier och handlingsplaner som driver positiv förändring. För rätt kandidat finns möjligheten att ta en ledande roll i att driva Ensolutions fortsatta tillväxt, primärt inom Stockholmsområdet.

OM DIGVi letar efter dig med erfarenhet av- och bakgrund inom offentlig sektor, föredragsvis från kommunal verksamhet, och alla helst inom områden som vård och omsorg eller socialtjänst. Du har förmodligen arbetat som verksamhets-/enhetschef,controller eller kvalitetsutvecklare i enoffentlig verksamhet, alternativt som konsult med fokus på verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Att ha etablerade kontakter inom Stockholmskommunerna med omnejd är en stor fördel.

Genom dina tidigare roller har du skaffat dig en god förståelse för verksamhetssystem, du är intresserad av databehandling och analys samt har lätt för att hantera siffror.

Som person är du driven, modig och nyfiken. Du besitter utmärkta säljegenskaper och en välutvecklad affärsmässighet. Du är van vid att arbeta både självständigt och i team samt har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och leverera inom deadlines.

För att passa för rollen krävs det goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

ANSÖKAN Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta oss på jobb@switchgame.se

OM SWITCH GAMESwitch Game är rekrytering- och konsultbyrån som gör de krångliga enkelt, superenkelt. Genom att kombinera beprövade metoder med moderna arbetssätt och ny teknik kan vi hitta unika matchningar, snabbt och med hög träffsäkerhet. Vi arbetar alltid tvåvägs och söker kandidater till uppdrag såväl som uppdrag till kandidat vilket skapar en dynamisk organisation med många spännande möjligheter.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se