Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Utåtriktade studenter sökes som servicevärd i centrala Stockholm!

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en orädd, hjälpsam och pålitlig person? Har du tidigare erfarenhet av servicearbete och vill ge varje individ det bästa och trevligaste bemötandet, även på engelska? Då kan tjänsten som servicevärd passa just dig!

Information om uppdraget:

Under våren och sommaren kommer Arlanda express få en annan ingång till sin plattform från Stockholms Central. För att hjälpa deras kunder att hitta rätt söker vi servicevärdar som arbetar i anslutning till Arlanda express plattformar samt utplacerade servicedisk. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att säkerställa att resenärer hittar rätt, känner sig välkomna, svara på deras frågor och får service i världsklass. Du kommer att få hjälpa till vid trafikstörningar och andra händelser i trafiken som påverkar Arlanda express kunder.

Uppdraget löper under april till augusti och inleds med en betald introduktionsutbildning. Arbetstiderna är förlagda till både dagtid, kväll och helg. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och jobba ute hos Arlanda Express.

Detta söker vi:

Då du är resenärernas första intryck av Arlanda express är det viktigt att du är utåtriktad och har ett gott tålamod och humör. För att trivas och lyckas i denna roll är en utpräglad servicemänniska som älskar att ha kundkontakt samt uppfyller följande krav:

*Vara ansvarsfull, pålitlig och punktlig.
*Goda kunskaper i engelska och svenska
*Övriga språkkunskaper är meriterande
*Tidigare erfarenhet från sälj- eller serviceyrken är meriterande.
*Ha anmärkningsfritt belastningsregister
*Kunna intyga studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att söka! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Servicevärd, Stockholm, extrajobb, City, Sommarjobb

Sökord: Servicevärd, Stockholm, extrajobb, City, Sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com