Hoppa till innehåll

Finance Assistant

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo att ta nästa steg inom ekonomi? Som Finance Assistant på Staria hanterar du löpande bokföring för flera bolag i ett dynamiskt team. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas. Om du vill utvecklas inom redovisning, är strukturerad, noggrann och har stark kommunikationsförmåga, så kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om rollen

I rollen som Finance Assistant kommer du ingå i ett team av 6 personer med samma roll. Du kommer ha det huvudsakliga ansvaret för den löpande bokföringen hos upp till 7 olika bolag. I rollen som Finance Assistant kommer du arbeta med följande:

  • Löpande redovisning
  • Leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Avstämningar och andra assisterande redovisningsuppgifter
  • Agera kontaktperson för inkassohanterigar

I denna roll kommer du ha direkt kundkontakt och svara på både externa och interna mail relaterade till ekonomi och redovisning, samt säkerställa att förfrågningar hanteras på ett professionellt och effektivt sätt. Denna position är en tillfällig anställning på 1 år med möjlighet till förlängning.

Vad du behöver för att lyckas i rollen

För att lyckas I rollen som Finance Assistant har du en universitetsutbildning i ekonomi med inriktning inom redovisning. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning, men det viktigaste är att du har rätt inställning och är motiverad till att lära och utvecklas. Vi arbetar i Workday, om du har erfarenhet av det är det meriterande, men även erfarenhet av andra ekonomisystem är ett plus.

I rollen får du möjligheten att arbeta med olika kunder, det är därmed betydande att du besitter bra kommunikations egenskaper, arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt samt är prestigelös i ditt arbete.

Varför Staria?

  • Stor möjlighet att arbeta i en internationell miljö, en del av en snabbväxande, stadig och blomstrande verksamhet.
  • Lättillgänglig organisation med låg hierarki och starkt stöd från teamet. Vi vill erbjuda en arbetsplats där våra medarbetare kan växa och frodas!
  • Vi förstår värdet av work-life balance och värdesätter därmed flexibilitet väldigt högt. Du kan njuta av vårt mysiga och ljusa kontor på Östermalm eller arbeta på distans. Din arbetsplats, ditt val. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra hos oss och vi har även blivit uppmärksammade för vårt arbete kring arbetsmiljö, läs mer om detta här: Future Workplaces certification

Låter detta intressant?

Skicka då in din ansökan så snart som möjligt men senast15e augusti, 2024. Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på emina.dedeic@staria.com. Av GDPR-skäl accepterar vi endast ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot att höra från dig!

___________________________________________________________________

Staria stärker tillväxtbolag med globala redovisningstjänster, ERP-konsultation och BI- & planing-lösningar. Vi arbetar dedikerat för att stödja våra kunders tillväxt genom våra expertrådgivningstjänster och skräddarsydda lösningar. Som det enda företaget i Europa att kan leverera finansiella tjänster och lösningar till över 40 olika länder genom ett enda dedikerat team, är vi stolta över vår unika position på marknaden. Med ett team på över 550 medarbetare i 7 olika länder drivs vi av våra värderingar kring samarbete, mod och engagemang. Bli en del av vårt arbete kring att forma framtiden för finansiering hos tillväxtbolag.

#LI-hybrid#LI-ED

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se