Hoppa till innehåll

Affärsinriktad CFO till tillväxtbolag i Stockholm

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi rekryterar nu för kunds räkning en CFO till ett noterat tillväxtbolag inom energilagring med placering centralt i Stockholm.

Bolaget är i en mycket spännande fas med många intressanta projekt i uppstartsfas både på den svenska och internationella marknaden. I tjänsten kommer du agera som ett bollplank och stöd till VD och du behöver vara självständig, analytisk och affärsorienterad. Redovisningen är utlagd på extern part och fokus i rollen är framåtriktat mot affärsstöd till vd.

Du erbjuds
  • En roll med stor påverkansmöjlighet och eget ansvar
  • Teknisk och hållbarhetsorienterad bransch
  • En möjlighet att få vara med att hjälpa bolaget med analys och affärer
  • Möjlighet att arbeta i ett dynamiskt tillväxtbolag
Dina ansvarsområden
  • Övergripande ansvar för bolagets ekonomi
  • Affärs- och investeringskalkyler
  • Agera strategiskt och finansiellt bollplank till VD 
Dina kvalifikationer
  • Affärsinriktad civilekonom
  • Van att arbeta självständigt och ta ansvar
  • Du har arbetat med finansiella eller ekonomiska kalkyler

Meriterande är om du har varit i scale-up-miljöer och/eller har erfarenhet från energilagringsbranschen. Du får gärna ha erfarenhet från en noterad miljö, men det är inget krav. Som person bör du vara en praktisk problemlösare som kan uppskatta att dagarna kan skifta i intensitet och arbetsuppgifter. Du har förmågan att hålla lugnet även när tempot är högt och bidrar till affären med kreativitet och analys.

 Nästa steg

Tillsättningen sker i samarbete med Signpost, som är specialiserade på att rekrytera framgångsskapande chefer och ledare som gör skillnad. Här välkomnas ledare med olika bakgrund, ålder, kön och erfarenhet som bidrar med nya idéer, insikter och perspektiv. Tycker du att tjänsten låter intressant och är redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval, men ansök senast den 3 juni 2024.

Vänligen notera att alla slutkandidater kommer genomgå samma moment i rekryteringsprocessen. Inklusive kompetensbaserade intervjuer, arbetspsykologiska tester och bakgrundskontroll. Det gör att vi rättvist och sakligt kan jämföra respektive chefs kompetens i förhållande till kravprofilen.

Vill du veta mer innan du skickar din ansökan kan du höra av dig till rekryteringskonsult Magnus Åberg på 0709-817751 eller 

magnus.aberg@signpost.se. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se