Hoppa till innehåll
Sharp logotyp

IT Service Manager

Publiceringsdatum
12 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sedan 1912 har vi skapat produkter som gagnat samhällen och affärsverksamheter med en strävan efter ständig förbättring. Nu är vi redo att ta vårt IT-arbete till en ny nivå och söker då dig som vill vara med oss på den resan genom att driva ett fantastiskt team av konsulter. Hos oss blir du en del av en företagskultur som genomsyras av uppriktighet och kreativitet, där vi finns för varandra och tillsammans når nya höjder!

Arbetsuppgifter
I rollen som IT Service Manager spelar du en avgörande roll i att fortsätta bygga och utveckla en organisation som levererar IT-tjänster ut mot våra kunder. Du kommer att vara operativt ansvarig för den dagliga verksamheten och planeringen av våra IT-konsulter där du tar ansvar för att vi har en hög kundnöjdhet och goda samarbeten med externa parter. Du sätter upp mål och strategier för konsultorganisationen och ansvarar för att effektivisera och förbättra våra processer för att nå dit. Vidare medverkar du även till utveckling av våra arbetssätt, våra erbjudanden och koncept och samarbetar tätt med vår affärsområdeschef inom IT för att driva och utveckla vårt arbete framåt.

För oss är balansen mellan arbetsliv och privatliv viktig och vi lägger stort fokus på hälsa och välmående. Vi tillämpar ett hybrid arbetssätt där vi styr våra egna dagar med hänsyn till kunden och teamet. Vi lägger även stor vikt vid vår kultur där vi drivs av våra värdeord - uppriktighet och kreativitet - vilket genomsyrar såväl våra affärer som vårt ledarskap och medarbetarskap. Det ska vara roligt att gå till jobbet och där blir du en stark bidragande faktor!

Kompetenser och kvalifikationer
Vi söker dig med intresse för den ständiga utvecklingen inom IT och teknik och hänger med på den resan genom att ständigt utveckla dig själv och hålla dig uppdaterad på nya trender. Du ser att medarbetarna är din viktigaste tillgång och drivs av att med glädje och engagemang coacha och utveckla dina medarbetare framåt. Du har god förståelse för IT och ser vägar för att utveckla både våra tjänster och samarbeten med befintliga kunder. Vidare tror vi att du är:
  • Strukturerad
  • Serviceinriktad
  • Resultatorienterad
  • Flexibel
  • Kommunikativ
Vi tror att du har med dig:
  • Erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen
  • Erfarenhet av personalansvar och att leda människor med glädje och engagemang
  • Erfarenhet av ITIL
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körtkort
Sharp: innovation i 110 år
Sedan starten i Japan 1912 har Sharp drivits av en strävan efter perfektion. Från historiska Ever-Sharp-stiftpennan till banbrytande IT-, dokument- och betalnings-, visuella och energilösningar - vi har alltid legat i framkant. Vi skapar prisbelönta produkter och lösningar som förbättrar vardagen och bidrar till en hållbar framtid.

I Sverige har vi 270 engagerade medarbetare som brinner för att göra skillnad. Vi är stolta över att vara marknadsledande inom många av våra segment. Hållbarhet genomsyrar vår verksamhet. Bland annat är vi ISO-certifierade i fyra ledningssystem. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Vi på Sharp tror att kreativitet är nyckeln till en bättre värld. Tveka inte att söka!

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökanredan idag. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Sharp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sharp erbjuder lösningar för digitala arbetsplatser. Med vår gedigna erfarenhet, lokala förankring och breda kunskap levererar vi helhetslösningar för organisationer, oavsett bransch eller storlek. Det handlar om datorer, digitala möten och säker dokumenthantering till kompletta mötesrum, IT-drift, arbetsplatshantering och betallösningar. Vi säkerställer att företag alltid har rätt förutsättningar, utbildning och verktyg för att jobba smart och effektivt.

Sharp är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 och arbetar utifrån FN:s globala mål för att nå ett hållbart samhälle 2030. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.