Hoppa till innehåll
Sharp logotyp

IT-Konsult

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
jennifer_thorsell
Telefon
Ansök nu
Som IT-konsult på Sharp blir du del av ett sammansvetsat team och en företagskultur som genomsyras av uppriktighet och kreativitet, där vi hjälper varandra genom att dela våra kunskaper, där alla får komma till tals och där vi tillsammans tar oss till nya nivåer genom att vara nytänkande och engagerade. Du erbjuds en utvecklande roll där du får chansen att arbeta med innovativa produkter och lösningar och vara en viktig del i vår resa framåt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team i Stockholm!

Rollen
Som IT-konsult på Sharp får du möjligheten att arbeta med en snabbväxande affär på ett företag med högt i tak och spännande kunder. Som IT-konsult kommer du att både guida och utmana kunden för att utveckla dem. Vidare kommer du arbeta med att installera och förvalta avtalade lösningar hos Sharps kunder, konfiguration och uppdateringar av Microsoft miljöer, felsökningar samt lösa olika typer av nätverksproblem. Du kommer även att arbeta inom molnlösningar, framförallt Azure och Microsoft 365.

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap, uppriktighet och delaktighet.

Dina erfarenheter
Vi ser att du som söker kommer från en bakgrund som IT-konsult där du arbetat med Microsofts produktportfölj samt har erfarenhet av säkerhet och Copilot. Du trivs med att arbeta i en kundnära roll och har lätt till att bygga relationer samt har förmågan att på ett pedagogiskt vis förklara komplexa lösningar.

Vidare har du erfarenhet av följande:
  • Goda kunskaper inom Microsofts Produktportfölj, både klient och server
  • Erfarenhet av att arbeta med Microsoft molntjänster och Azure
  • Erfarenhet av att arbeta med nätverk
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vem du är
Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar. Vidare har du ett brinnande intresse för IT och vill utvecklas vidare i din roll. Du har lätt för att lära dig nya saker och drivs av att arbeta med kunden i fokus. Du tycker troligtvis att det är roligt med merförsäljning och har ett sinne för att vända teknik till affärsnytta.

Sharp: innovation i 110 år
Sedan starten i Japan 1912 har Sharp drivits av en strävan efter perfektion. Från historiska Ever-Sharp-stiftpennan till banbrytande IT-, dokument- och betalnings-, visuella och energilösningar - vi har alltid legat i framkant. Vi skapar prisbelönta produkter och lösningar som förbättrar vardagen och bidrar till en hållbar framtid.

I Norden har vi 270 engagerade medarbetare som brinner för att göra skillnad. Vi är stolta över att vara marknadsledande inom många av våra segment. Hållbarhet genomsyrar vår verksamhet. Bland annat är vi ISO-certifierade i fyra ledningssystem. Mer om detta hittar du på vår hemsida.

Vi på Sharp tror att kreativitet är nyckeln till en bättre värld. Tveka inte att söka

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan redan idag. Urval sker löpande under rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Sharp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sharp erbjuder lösningar för digitala arbetsplatser. Med vår gedigna erfarenhet, lokala förankring och breda kunskap levererar vi helhetslösningar för organisationer, oavsett bransch eller storlek. Det handlar om datorer, digitala möten och säker dokumenthantering till kompletta mötesrum, IT-drift, arbetsplatshantering och betallösningar. Vi säkerställer att företag alltid har rätt förutsättningar, utbildning och verktyg för att jobba smart och effektivt.

Sharp är arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001 och arbetar utifrån FN:s globala mål för att nå ett hållbart samhälle 2030. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.