Hoppa till innehåll

Projektledare med intresse för energi

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Semcon fortsätter växa och nu söker vi nästa stjärna som kan vara med att stärka vår affär inom energi, och samtidigt vara en tillgång inom våra andra segment.

Om Semcon

Vi är det teknikinriktade bolaget som lever efter ”people first, then technology” där du ges möjlighet att utvecklas i den riktning du önskar, du får en lyhörd ledare och kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Vi ses regelbundet via både nätverk, utbildningar, möten och mer sociala aktiviteter som luncher eller AWs. Vi ger dig också flexibilitet, kollektivavtal, extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.

Om rollen:

Rollen som projektledare innebär att du vill vara en del av vår energi-satsning och kommer även få vara med och bidra i projekt inom andra branscher inom tillverkande industri.

Rollen kan innebära uppgifter som:

  • Leda investeringsprojekt, installationsprojekt eller projekt rörande ombyggnationer
  • Samordna planer, styrning av ändringar och arbete i projekt
  • Driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalitet och budget
  • Leda och engagera dina projektmedlemmar
  • Ansvar för kommunikationen med externa parter – såsom involverade företag, myndigheter och andra berörda intressenter i projekten
  • Ansvar över att säkerställa att styrande dokument och lagkrav efterlevs

För att passa i rollen behöver du ha teknisk akademisk examen. Vi söker dig med minst 4 års relevant erfarenhet som projektledare/delprojektledare/projektingenjör inom tillverkande industri, samt gärna erfarenhet inom energisektorn. Du ska vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är viktigt att du drivs av att utveckla nya vägar och möjligheter, samt kan jobba i flera parallella spår.

För att trivas som konsult behöver du vara bekväm med förändring och tycka det är spännande att arbeta inom olika branscher och på olika geografiska platser.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via mail.

Då vi i denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se