Hoppa till innehåll

HR Generalist/HR Business Partner

Sista ansökningsdag
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en stjärna på att kombinera vardagliga HR-frågor med långsiktigt och strategiskt arbete? Till Sandvik Mining och Rock Solutions och vår produktionsenhet för Rock Tools i Västberga, Stockholm söker vi nu en kommunikativ, driven och flexibel HR Generalist/HR Business Partner.

Att bli en del av vår värld innebär naturligtvis många spännande möten, globala nätverk och kreativa miljöer, men också stora möjligheter att utvecklas och bredda din kompetens tillsammans med oss. Det är hos våra medarbetare vi hittar nyckeln till framgång och i den här rollen bidrar du till att skapa de bästa förutsättningarna genom att utveckla en inspirerande och inkluderande miljö där människor trivs, presterar och delar kunskap. Välkommen till oss!

Om jobbet

I den här rollen är du en del av ett HR-team med ett brett nätverk, både inom HR och med övriga funktioner. Tillsammans utvecklar ni synergier och finner nya möjligheter för att uppnå våra gemensamma mål. Du ingår i ledningsgruppen och en del av ditt arbete är att operativt stötta både chefer och medarbetare i frågor som gäller avtal, förhandlingar, bemanning, rehab, arbetsmiljö och andra ärenden som kan uppstå på vår produktionsenhet. Den resterande tiden ägnar du åt gemensamma HR frågor eller projekt för division Rock Tools. Detta ger dig utrymme för ytterligare kontakter inom hela organisationen, externa kontakter samt möjlighet att fokusera djupare på specifika områden.

Du kommer även ha ett nära samarbete med övriga HR kollegor inom Sandvik Rock Tools HR organisation och vara en del av HR teamet i vår produktionsenhet i Sandviken, vilket innebär att resor dit kan förekomma. Tillsammans driver ni utvecklingen av organisationsplaner, lönestruktur, utbildningsbehov, mångfald och inkludering samt internkommunikation. Nära kontakt med våra fackliga representanter är ett vanligt inslag under din arbetsvecka och här arbetar du aktivt för att bygga goda relationer och öppna upp för konstruktiva diskussioner och förhandlingar.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet inom HR området, där du skaffat dig breda kunskaper i området. Du har god förståelse för lagar, ramverk och processer kopplade till HR – framförallt gällande arbetsrätt och kollektivavtal – och du vet hur man praktiskt applicerar och driver detta i vardagen. Du har tidigare arbetat med både tjänstemän och kollektivarbetare, och har du dessutom jobbat med HR-frågor inom tillverkande industri är det ett plus. Vi rör oss i en global miljö och därför behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din integritet, flexibilitet och ditt jordnära sätt gör att du lätt skapar förtroende och interagerar med människor utifrån deras unika perspektiv. Samtidigt är du självgående – du prioriterar och driver ditt arbete framåt, diskuterar alternativa lösningar, utmanar oss att testa nya vägar och följer upp tills vi nått i mål. I allt detta ser du till att både lyssna och kommunicera och du inspirerar oss till att ständigt utvecklas.

Vår kultur

På Sandvik arbetar vi med avancerad teknik och spännande innovationer men det är hos våra medarbetare vi hittar den verkliga nyckeln till framgång. Vi är övertygade om att mångfald skapar en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att nå goda resultat. Det betyder att vi stöttar varandra, delar med oss av kunskaper och välkomnar allas olikheter. Vill du veta mer om oss tipsar vi om ett besök på vår hemsida, LinkedIn eller Facebook.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Ström, rekryterande chef, 070 084 04 49

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Fackliga kontaktpersoner:

  • Fredrik Svensson, Unionen, 070 616 20 96
  • Erik Östhols, Akademikerföreningen , 070 535 65 34
  • Linda Adamsson, Ledarna, 070 616 03 10
  • Alexander Sunesson, IF Metall, 070 616 20 96

Ansvarig rekryterare: Hanna Thomas

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 10 september, 2024. Klicka på ansök och bifoga där CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Jobb-id: R0069000.

Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan via email till att genomföra ett personlighets- och logiktest. Återkoppling kommer direkt efter genomfört test och urvalsprocessen startar efter sista ansökningsdatum.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services på hrservices.sweden@sandvik.com

Sandvik Mining and Rock Solutions är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, verktyg, reservdelar, service, digitala lösningar och teknologier för ökad hållbarhet ​för gruv- och anläggningsindustrin. Tillämpningsområden omfattar bergborrning, bergavverkning, lastning och transportlösningar, tunneldrivning och stenbrytning. Omsättningen 2023 var cirka 66 miljarder SEK och antalet anställda omkring 17 000.​

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se