Hoppa till innehåll

säljande talent manager till randstad life sciences i stockholm

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Randstad Life Sciences fortsätter att expandera och vi letar ständigt efter nya talanger som vill växa tillsammans med oss!Vi vill nu komma i kontakt med dig som har en naturvetenskaplig utbildning, gärna med arbetserfarenhet från Life Sciences industrin alternativt erfarenhet som konsultchef eller inom rekrytering av life science talanger. Vi tror att du har bemästrat konsten, och tycker det är roligt, att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga kandidater och kunder. I rollen som Talent Manager blir du en del av ett framgångsrikt bolag och ett härligt och snabbfotat team som har väldigt roligt ihop och som sätter laget före jaget!

Ansvarsområden:Som Talent Manager i vårt Stockholmsteam kommer du att ha ansvar för att hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Sciences. Du arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare. Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter som innefattar hela resan från anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av dina medarbetare.Du har god kontakt och kontinuerliga avstämningar med dina konsulter och följer löpande upp uppdragen hos dina kunder. I arbetet ingår försäljning, prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom liksom search och rekrytering.

Varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla medarbetare, trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Randstad Life Sciences är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt. I rollen som Talent Manager kommer du bli en del av vårt helt fantastiska team i Stockholm som har massa driv, erfarenhet och hjärta, som tillsammans med dig vill fortsätta växa vår affär. Om du vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag, där man sätter människan i centrum så kommer du att trivas hos oss.

Din bakgrund:

•Det vi värderar högst är rätt inställning – vi söker dig som delar våra värderingar och vill dela vår vision.

•Du har en akademisk utbildning inom naturvetenskap alternativt inom HR, eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet.

•Du har relevant arbetslivserfarenhet, helst inom konsult/rekryteringsverksamhet och/eller Life Sciences industrin.

•Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi möter många människor med olika bakgrund.

Personliga egenskaper:Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmågan att organisera och driva ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet.

Placering och omfattning:Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i Stockholm

Ansökan och ytterligare information:Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-05-30. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till: Manager Heidi Pettersson via: mailadress, heidi.pettersson@randstad.se eller varför inte connecta med oss på Linkedin?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se