Hoppa till innehåll
QO Söder AB logotyp

Receptionist kontorshotell, Älvsjö

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu söker vi efter dig som är en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att ge service i världsklass till ett av våra kontorshotell i Älvsjö, Stockholm.

Du som arbetar i receptionen är ansvarig för att välkomna alla gäster. Du är spindeln i nätet som kommer ansvara för hyresgästernas dagliga behov. Du kommer även att arbeta med diverse administrativa uppgifter och hålla i visningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara av både förvaltande och utvecklande karaktär.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Älvsjö, Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du brinner för service och älskar att arbeta med människor. Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och professionell, har en god samarbetsförmåga med ett trevligt bemötande.

Du har sannolikt erfarenhet av en liknande roll och ser vad som behöver göras, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut.

Ansökan
Är du vår nya kollega? Varmt välkommen att skicka din ansökan, CV och personligt brev mailas till ugne@qualityoffice.se, intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
QO Söder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren