Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Artega söker Servicechef

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven ledare med passion för service och entreprenadbranschen?
Vill du vara med och utveckla en ny avdelning inom vår verksamhet?
Då kan rollen som Servicechef hos Artega Entreprenad vara något för dig!Som Servicechef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och utveckla vårt service- och underhållsteam. Du kommer att ansvara för att säkerställa att våra projekt levereras i tid, inom budget och med högsta kvalitet. Rollen innebär också att bygga och upprätthålla starka kundrelationer samt att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner.
Det här är en unik möjlighet att få driva upp en egen serviceavdelning inom Artega som du tillsammans med ditt team kommer att utveckla och över tid växa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

* Leda och coacha service- och underhållsteamet
* Planera, koordinera och följa upp serviceprojekt
* Utveckla och implementera effektiva arbetsprocesser
* Säkerställa att arbetet utförs enligt gällande säkerhets- och kvalitetskrav
* Bygga och underhålla kundrelationer
* Budgetansvar och kostnadsuppföljning

Hos Artega har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar.
Hos oss på Artega har vi stor gemenskap och låg personalomsättning. För oss är det viktigt att alla trivs och känner sig delaktiga. Varje år åker vi på två resor tillsammans samt njuter av trevliga middagar.


Personprofil
För att passa i rollen som Servicechef ser vi att du är relationsskapande, serviceinriktad och har ett väl utvecklat kund- och affärsfokus.
Du besitter även egenskaper som drivande, lösningsorienterad och handlingskraftig.
Vidare ser vi att du har dokumenterat goda ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera teamet.

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera flera projekt parallellt.

Krav för att lyckas i rollen:

* Erfarenhet av en ledande roll inom service och underhåll
* Erfarenhet av upphandlingsarbete inom bygg- eller anläggningsbranschen
* Kunskap om byggteknik och byggproduktion
* Chefserfarenhet med god förmåga att motivera, leda och utveckla personal
* Erfarenhet från organisations- och verksamhetsutveckling samt förändringsarbete
* Goda ekonomikunskaper och erfarenhet av budgetansvar
* Du är flytande i svenska, tal & skrift


Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7-16 med flextid
Plats: Årsta

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen in med din ansökan!


Företagspresentation
Artega Entreprenad AB grundades 2010 och är en ambitiös och kundfokuserad byggentreprenör med erfarenheter i allt från ombyggnationer i kulturhistoriska byggnader till industrilokaler runt hela Storstockholm. Artega åtar sig att utföra alla typer av byggnadsarbeten i alla entreprenadformer företrädesvis åt professionella beställare. Företaget omsätter cirka 400 miljoner, är 53 anställda och har sitt huvudkontor i Årsta.
Vår ambition är att Ni som beställare och fastighetsägare skall uppleva Artega som en närvarande samarbetspartner som med lyhördhet tillgodoser Era krav i framtida ombyggnadsprojekt.

Artega Entreprenad ska vara beställarens tryggaste val.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.