Hoppa till innehåll

Financial Controller till välkänt bolag inom telecom

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du bakgrund från Big4? Är du en stabil och erfaren financial controller som söker nya utmaningar? Vill du arbeta i ett ledande bolag inom telecom och ta ansvar för viktiga ekonomiska funktioner? Då kan du vara den vi söker!

Om möjligheten

Vi söker en driven och trygg Financial Controller till vår kund, ett välkänt storbolag inom telecom. I denna roll kommer du att arbeta nära bolagets Redovisningschef och stötta denna i flera komplexa frågeställningar. Redovisningsgruppen som man tillhör består av handfull personer och hela enheten är drygt 10 personer inom finance. Utöver detta är det mycket kontakt med andra personer inom ekonomi och finans från andra bolag inom koncernen. I rollen som Financial controller ansvarar du för rapportering till koncernen, driva ett antal projekt kopplat till gruppen och ta huvudansvar för årsredovisningen, skatteredovisning och intern kontroll. Du behöver inte kunna allting från start – gruppen kan ta in konsultstöd från någon av de större byråerna vid behov – men det är viktigt att du har förmågan att förstå helheten och de bakomliggande faktorerna.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Ansvara för finansiell rapportering till koncernen
  • Driva och leda olika projekt relaterade till gruppen
  • Ta huvudansvar för årsredovisningen
  • Hantera skatteredovisning och säkerställa efterlevnad av relevanta regelverk
  • Utveckla och upprätthålla intern kontroll
  • Samarbeta med externa konsulter vid behov för att säkerställa bästa resultat

En anställning hos vår kund innebär en spännande och ansvarsfull roll i ett ledande bolag inom telecom. Du har verkligen möjlighet att påverka och bidra till bolagets framgång samt kommer verka i en dynamisk arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor. Förutom konkurrenskraftig lön och förmåner kommer du ingå i ett väldigt härligt och välkomnade team där du säkerligen kommer att trivas.

Anställningsform: tillsvidareanställning

Start: enligt överenskommelse/innan årsskiftet  

Är detta du?

Vi ser att du som söker har 2-5 års erfarenhet inom revision, gärna från big4 samt därefter några års erfarenhet i en liknande roll hos ett större bolag. Det är viktigt att du samlat på dig en god förståelse för finansiella processer och regelverk samt har en stark analytisk förmåga och helhetssyn. Vidare är det viktigt att du har en förmåga att arbeta självständigt och driva egna projekt samt är trygg och stabil i din yrkesroll, med god kommunikationsförmåga. 

Frågor

För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ström på 070-857 50 05 eller marcus.strom@peopleoffinance.se. Vi intervjuar lö

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se