Hoppa till innehåll

Koordinator

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Koordinator på New Medic Era

Om företaget:

Vi på New Medic Era är inte bara någon vanlig arbetsgivare. Vi är en ledande tillverkare och exklusiv distributör av några av de bästa varumärkena inom skönhet, estetik och klinikutrustning. I över tjugo år har vi sett till att kliniker och salonger i hela Skandinavien får det absolut bästa. Våra egna varumärken, som Infuzion System, SkinPlan och V Soft Lift (magiska PDO-trådar för hudföryngring och lyft), har erövrat både FDA- och CE-medicinskt godkännande och är enorma succéer, särskilt i USA.

Arbetsuppgifter:

Är du en multitasker, älskar skönhet samt att hålla många bollar i luften? Som koordinator hos New Medic Era kommer du att vara spindeln i nätet med en rad varierande och spännande uppgifter.

Dina uppgifter kommer att inkludera att hantera och besvara inkommande mail, skapa och publicera innehåll på Instagram samt koordinera och dokumentera veckomöten. Du kommer att hantera kundrelationer samt följa upp kampanjer. Vidare kommer du att skapa avtal, boka möten och kurser, samt planera och genomföra event. Andra ansvarsområden innefattar att författa pressutskick, dela ut och följa upp leads samt påminna om kalenderaktiviteter. Det finns möjlighet att resa en hel del i arbetet, både inrikes på möten men också utrikes på stora mässor och kongresser. Det finns även möjlighet för utbildning och fortbildning både externt och internt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en stark organisatorisk förmåga och är noggrann med detaljer. Du har utmärkta kommunikationsförmågor och erfarenhet av kundservice och administration. Du trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt i en snabb arbetsmiljö, har teknisk kunnighet i sociala medier och administrativ programvara. Vi ser att du är en kreativ, driven och positiv person som trivs med variation i arbetet.

Krav:

För denna roll krävs körkort samt god datorvana, särskilt i Microsoft Office-paketet och sociala medier. Du måste även vara flytande i svenska och engelska.

Allmänt:

Tjänsten är heltid och du arbetar på plats i våra nya fräscha lokaler i Länna i södra Stockholm.

Ansökan:

Vänligen skicka ditt CV och personliga brev till sofi.alm@medicera.com. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig att bli en del av vårt härliga team på New Medic Era!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se