Hoppa till innehåll
Keesing Danmark A/S logotyp

Digital marketer & E-com operator till Keesing

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Keesing Sverige/Danmark/Finland är marknadsledande inom korsord och tankesport i Norden och en del av Keesing Media Group, världens största företag inom "braintainment". Vi expanderar just nu snabbt och utmanar hela marknaden för ordrelaterade spel, logiska pussel, frågesporter och korsord i hela Norden.

Med våra digitala e-handelsplattformar; Tankesport.se & Tankesport.dk samt Sveriges största online-ordlista; Synonymer.se, samt våra egenutvecklade toppmoderna system erbjuder vi i dag ett digitalt universum för alla de hundratusentals nyfikna besökare vi har varje dag. Men vi ser att det finns så mycket mer att erbjuda!

Därför söker vi nu efter dig som vill hjälpa oss bli ännu bättre på e-handel och digital marknadsföring. Som vår digitala marknadsförare och e-handelsoperatör spelar du en viktig roll i vår digitala tillväxt. Tillsammans med vår nordiska E-Commerce Manager kommer du att ansvara för våra webbshoppar i Sverige, Danmark och Finland. Du kommer även vara operativt ansvarig för vår digitala marknadsföring, främst i Google och Meta.

Övergripande om tjänsten
Ditt huvudsakliga mål är att leverera digital försäljning enligt vår plan och se till att våra nordiska webbshoppar är uppdaterade med produkter och kampanjer. Som operativt ansvarig för våra digitala annonser optimerar du och övervakar dagligen kampanjer i Meta och Google. Du befinner dig i en spännande internationell miljö där dina närmsta kollegor finns i Sverige, Danmark och Finland, men du har även kontaktytor på vårt huvudkontor i Amsterdam samt kollegor i många olika länder. Du kommer arbeta nära vår Nordiska E-commerce Manager samt vår Nordiska Digitala Business Manager.

Dina arbetsuppgifter:
 • Se till att våra webbshoppar är uppdaterade med rätt produkter och aktuella kampanjer.
 • Testa nya funktioner som ska lanseras på våra siter.
 • Skapa, hantera & optimera kampanjer på Meta och Google.
 • Hantera vår svenska närvaro på sociala medier.
 • Vara med och driva vår Marketing Automation.
 • Rapportera resultat och avvikelser till intressenter.
Om dig
Vi tror att du är ung i din karriär med ett stort driv att lära dig genom arbete. Du är flytande i svenska och engelska samt har en god förståelse för e-handel. Du har erfarenhet från att hantera Google Ads och Paid social och kan ganska omgående ta över denna hantering. Du har lätt för att lära dig nya system och är inte rädd för att testa.

Hjärngympa, korsord, sudoku, frågesporter, språk och ordklureri utgör kärnan i vår verksamhet och det skulle naturligtvis vara mycket trevligt om du delar några av dessa intressen med oss.

Du har följande kvalifikationer:
 • Hantera annonsering i Meta och Google.
 • Hantera organisk närvaro i SoMe.
 • God förståelse för e-handel och digitala köpresor.
 • Flytande i svenska och engelska, ytterligare nordiska språk är meriterande.
 • Förståelse för SEO.
 • God kommunikatör i både tal och skrift.
Meriterande om du har kunskap inom några av nedan områden:
 • Marketing Automation
 • GA4
 • Looker Studio
 • Magento
 • Salesforce
 • PowerBI
 • Bildhantering (skapa banners till webb och SoMe)
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en initial provanställning på sex månader. Vi erbjuder flexibla och individuella arbetsvillkor och främjar en hållbar balans mellan arbete och privatliv. Vi tillämpar ett flexibelt hybridarbete och du väljer själv om huvudsakliga arbetsplats ska vara på vårt Stockholmskontor (city) eller på Köpenhamnkontoret (Ørestad). Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Juul Tideström på t.juultidestrom@keesing.se.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och siktar mot att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansök idag!
Keesing Danmark A/S logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Keesings vision är att genom braintainment, främjande av mental hälsa och språkutveckling bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi är Nordensfrämsta leverantör av braintainment - som till exempel korsord, sudoku, ordspel och sifferpyssel som håller hjärnan igång. Från kontoren i Stockholm, Köpenhamn och Oulu förser våra 50 redaktörer och konstruktörer nordiska korsordsälskare med de bästa klurigheterna. Under varumärket Tankesport ger vi ut över 120 magasinstitlar fördelat på över 1000 utgåvor per år. Vi förser även Nordens ledande mediehus med korsord i print och digitalt via vår braintainmentplattform. Vår sajt Synonymer.se är Sveriges största online-lexikon med tio miljoner besök varje månad. Genom att erbjuda en omfattande lista med synonymer hjälper Synonymer.se användare och korsordslösare att berika sitt ordförråd.

Keesing Sverige är en del av Keesing Media Group, världens ledande leverantör av korsord och braintainment med över 900 medarbetare och kontor i 13 länder.

www.keesing.com

www.keesing.se