Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
  • Uppdragsbeskrivning Vi söker en talangfull och erfaren User Experience (UX) Designer till våra team. Som UX-designer kommer du att spela en avgörande roll för att skapa intuitiva och engagerande användarupplevelser med våra digitala tjänster. Du kommer att arbeta nära tvärfunktionella team, inklusive produktägare, engineers och användare, för att översätta användarnas behov till betydelsefylla designlösningar. Din expertis inom information architecture, interaction design och usability testing kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra produkter möter högsta nivåer av användbarhet och kundnöjdhet. Arbetsuppgifter · Genomföra användarresearch, både kvalitativt och kvantitativt samt analysera och presentera insikter till produktteamet. · Analysera och följa upp användarresearch. · Designa användarflöden och gränssnitt för våra digitala tjänster inom Retail-området med användaren i fokus. · Arbeta nära våra produktägare och andra intressenter. Omfattning och placering 100% hybrid Stockholm. Start omgående och uppdraget löper till 31 december 2024, med god chans till förlängning.
  • Obligatoriska krav · Relevant utbildning inom interaktionsdesign, service design eller motsvarande område. · Minst 3års arbetslivserfarenhet som UX/UI designer för mobila appar. · Erfarenhet av att planera och genomföra användartester. · Förmågan att analysera och designa användarflöden och kan UX best practices. · Har erfarenhet med att designa UI för mobila appar och bra insyn i designsystemen för iOS and Android. · Förstår grunderna i grafisk design och typografi. · Har arbetat med, eller till och med tagit fram, UI libraries i Figma. · Har jobbat med design system och förstår att det du designar ska passa in i vårt varumärke och i ett digitalt ekosystem. · Förstår grunderna hur man designar för tillgänglighet och WCAG-kraven. Meriterande · Har jobbat med att designa UI för webb. · Kunskap och erfarenhet inom UX writing. · Förstår IT-processer som Scrum och Agile.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se