Hoppa till innehÄll

Kvalificerad Redovisningsekonom till innovativt team 📊

Publiceringsdatum
25 juli 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student Àr en jobbplattform för juniora talanger. För kunds rÀkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om tjÀnsten: Som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att vara en viktig del av redovisningsfunktionen och stötta i förÀndrings- och förbÀttringsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta alla moment pÄ en ekonomifunktion, inklusive kund- och leverantörsreskontra, kreditkontroll, betalningar, kontoavstÀmningar, skattedeklarationer och ekonomisk rapportering. Du fÄr ocksÄ möjlighet att delta i testning och implementering av nya versioner samt utbildning inom systemplattformen IFS, som implementerades i januari 2023. Dina framtida arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta övergripande med redovisning och vara delaktig i förbÀttringsarbeten. HÀr Àr nÄgra exempel pÄ dina arbetsuppgifter:
  • Stödja kund- och leverantörsreskontra vid behov
  • Utföra kreditkontroll och kreditbevakning
  • Hantera betalningar och kontoavstĂ€mningar
  • Skattedeklarationer och ekonomisk statistikrapportering
  • Delta i testning och implementering av nya systemversioner
  • Utbildning inom den nya systemplattformen IFS
Vi söker dig som: Vi söker dig med flerĂ„rig erfarenhet frĂ„n liknande befattning och en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. Meriterande Ă€r om du har erfarenhet av förĂ€ndringsarbete inom redovisning och av att arbeta i IFS. Du ska ha förmĂ„gan att snabbt sĂ€tta dig in i nya arbetsuppgifter och en god samarbetsförmĂ„ga. Att vara serviceinriktad, sjĂ€lvgĂ„ende och strukturerad Ă€r viktiga personliga egenskaper för att lyckas i denna roll. Övrig information:
  • Start: 12 augusti
  • Plats: Campus - JĂ€gmĂ€stargatan, Stockholm
  • Omfattning: Heltid
  • AnstĂ€llningsform: Tillsvidare
Om kunden: Kunden Àr en framstÄende aktör inom sin bransch med ett starkt fokus pÄ innovation och förbÀttring. De vÀrdesÀtter medarbetarnas utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö dÀr nya idéer uppmuntras och implementeras. Genom att stÀndigt strÀva efter förbÀttring och effektivisering sÀkerstÀller de hög kvalitet och nöjda kunder. Om Wrknest: PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄ www.wrknest.se.
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se