Hoppa till innehåll

Undersköterska till Företagshälsovård på Östermalm - 80%

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba på en av Sveriges ledande mottagningar inom Företagshälsovård? Vi söker nu en undersköterska till vår mottagning på Östermalm.

Välkommen med din ansökan!


Är du vår framtida kollega?

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du tycker om att ge service till både kunder och medarbetare. Du är noggrann, flexibel, självständig och ansvarsfull.

Du representerar Medical med omtanke och service, något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att bli omtyckt och lika lätt för att få patienter att känna sig bekväma. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt med stöttande kollegor på mottagningen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.


Arbetsuppgifter

Arbetet går primärt ut på att utföra allmänna hälsoundersökningar, såsom:

  • Blodprov
  • Spirometri
  • Blodtryck
  • EKG
  • Urinprov
  • Hörseltest
  • Syntest

I rollen kommer du primärt arbeta i vår mottagning på Östermalm.


Om mottagningen

Medical Läkarmottagning Östermalm har hand om cirka 5 000 listade patienter. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt och engagerat team som bland annat består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, psykologer och psykoterapeuter.


Om Medical

Medical är en av landets äldsta aktörer inom Företagshälsovård. Vi har sedan 1989 erbjudit företagshälsa och privatvård, med både fysiska och på senare år även digitala tjänster. Tillsammans med våra partners förenklar vi arbetslivet för våra företagskunder. Med vårt privata vårderbjudande ger vi privatpersoner tillgång till bättre service, snabbare vårdtider och högre engagemang kring deras vårdbehov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se