Hoppa till innehåll
Maria Nila logotyp

Maria Nila - Educator

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Maria Nila står inför sin historiskt största produktlansering. Det kommer innebära bråda dagar för vårt utbildningsteam som behöver förstärkas med fler stjärnor. Om du är en grym frisör, colorist och inspiratör som vill hoppa på en spännande roll utanför salongen men fortsätta jobba med din stora passion, så ska du definitivt läsa vidare!

Maria Nila är ett av världens snabbast växande skönhetsbolag! Vi är ett familjeföretag i grunden och på vår resa mot att vara ledande inom hållbar skönhet arbetar vi dagligen med att hitta nya sätt och lösningar för att förbättra våra produkter, tjänster och vår övergripande påverkan på omvärlden. Allt för att göra världen lite mer vänlig. Tillsammans bygger vi en stark och positiv företagskultur genom värdeorden Be Friendly, Act Ambitious och Take Ownership.

I rollen som Educator är din huvuduppgift att sprida kunskap om Maria Nilas produkter, dess funktioner och unika egenskaper till frisörer, säljteam, distributörer och inhouse team. Du får unik kunskap om våra produkter och du bidrar till den fortsatta produktutvecklingen i nära samarbete med vårt R&D-team. Vi vill att du ska trivas att arbeta självständigt, brinna för att inspirera andra och vara bekväm med att utbilda båda digitalt och fysiskt. Som utbildare på Maria Nila reser du mycket, både inom Sverige och utomlands. Med din kunskap och förmåga att inspirera andra blir du blir en viktig del i vårt Globala utbildningsteam.

Som Educator kommer du att:
  • utbilda frisörer, distributörer och andra intressenter i Maria Nilas produkter
  • inspirera frisörer genom dina frisörkunskper
  • skapa utbildningsmaterial
  • utbilda/inspirera på större events
  • delta i olika marknadsaktiviteter och events
  • skapa innehåll till olika sociala kanaler
  • delta i testprocesser och testa produkter

Din profil

I rollen som Educator söker vi dig som är utbildad frisör med en soft spot för produkter och kanske färg i synnerhet. Du är bekväm och trivs i en utbildande roll där du får chansen att påverka och utveckla andra människor med din kunskap, både på svenska och engelska. Tjänsten innebär, i perioder, en hel del resande och oregelbundna arbetstider, vilket du ser som en stor möjlighet snarare än ett problem. Du är van användare av Office-paketet.


Om tjänsten

Heltid med start enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Du rapporterar till Head of Education
Placering på Maria Nilas huvudkontor i centrala Stockholm

Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete i ett team av ambitiösa och kreativa människor. Du får vara med och bygga utbildningsteamet och varumärket framåt på vår resa mot att bli ledande inom hållbar skönhet.

Kontakt/Ansökan
Infinity är framgångsrika i att rekrytera spetskompetens till kulturellt starka företag och vår partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, tel. 070-5591192 eller Anton Fredriksson, Infinity, tel. 070-3115159

Vänligen ansök genom att använda formuläret nedan!
Maria Nila logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

.
Maria Nila är ett av världens snabbast växande skönhetsbolag! Vi är ett familjeföretag i grunden
och vår resa mot att vara ledande inom hållbar skönhet arbetar vi dagligen med att hitta nya sätt och lösningar för att förbättra våra produkter, tjänster och övergripande påverkan på omvärlden. Allt för att göra världen lite mer vänlig. Tillsammans bygger vi en stark och positiv företagskultur genom värdeorden Be Friendly, Act Ambitious och Take Ownership.