Hoppa till innehåll

Shopper Marketing Manager

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

FOR THE FREEDOM OF EVERY BODY. Brinner du för idén om en värld där alla ska vara fria att uttrycka sin sexualitet, älska vem de vill och bestämma över sin egen kropp? Det finns en organisation som arbetar för just de här frågorna. RFSU AB växer och Made for Sales har fått förtroendet att rekrytera en Shopper Marketing Manager till företaget.

I rollen som Shopper Marketing Manager ansvarar du för att maximera RFSU:s potential, placering och synlighet i butik i alla nordiska länder samt identifiera behov som ger bästa möjliga exponering för produktportföljen i butik. Du koordinerar och anpassar marknadsmaterial och produktinformation för olika kanaler samt ansvarar för design, produktion och distribution av POS-material och andra verktyg som förbättrar shopperupplevelsen för RFSU:s varumärken RFSU, Carmex och Tunto, inom dagligvaruhandeln, servicehandeln samt apotek. Du rapporterar till Head of Trade Marketing.

Övergripande ansvarsområden och arbetsuppgifter består av att:

  • Planera, förankra och verkställa shopper marketingstrategier i Sverige, Finland, Norge och Danmark.
  • Utveckla och följa upp shopperaktiveringar med satta OKRs, såsom POS-material och konsumentaktiveringar, som engagerar shoppers, säljare och butikspersonal.
  • Samordna planer mellan marknad och sälj för att länka marknadsstrategier och försäljningsmål för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att generera önskad effekt i butik.
  • Kravställa mot externa byråer för att kvalitetssäkra leveranser.
  • Tillsammans med säljkårsansvarig planera fokusområden och skapa material för olika säljkårer och kanaler samt presentera detta vid säljkårskonferenser.
  • Genomföra samresor med säljare och Key Account Managers för att hålla dig uppdaterad om butikstrender och marknadsbehov.

Vi söker dig med minst 2-4 års erfarenhet av en liknande roll inom FMCG-sektorn där du antingen har arbetat med eller i nära anknytning till trade-, customer- eller shopper marketing, samt med erfarenhet av kravställning mot externa byråer. För att lyckas i rollen krävs att du är en god kommunikatör med en förmåga eller potential att leda projekt samt koordinera dessa med interna och externa intressenter. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och av att fastställa och effektivt driva igenom planer i förhållande till budgetar. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och då du arbetar på den nordiska marknaden krävs att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

För att lyckas i rollen behöver du vara en strukturerad lagspelare som har en god känsla för det hantverk som krävs för att lyckas med att skapa visuellt tilltalande, tillika praktiska, lösningar som når igenom bruset och adderar värde i butik. Du är kreativ och drivs av att tänka nytt och att skruva på olika lösningar för att hitta rätt, och har samtidigt en god förståelse för värdet i att fortsätta med ett vinnande koncept. Du är lyhörd samtidigt som du är en go-getter som tar stort ansvar för ditt arbete och har en uthållighet i att hitta en väg framåt.

Du erbjuds ett spännande uppdrag i en organisation i tillväxt där RFSU stärker sin satsning i butiksmiljöer. Du ges stor potential att utvecklas inom rollen och frihet att forma strategierna i ditt arbete, i en organisation med stort hjärta där du dagligen arbetar för att göra skillnad. I dagsläget sker arbetet från kontoret på tisdagar och onsdagar, vilket såklart kan förändras framåt samt variera beroende på uppdrag. Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Ida Ekendahl, på nedanstående nummer från den 12 augusti. Urval sker löpande under augusti.

Nyfiken på att veta mer om RFSU? Titta gärna på filmen!

https://www.youtube.com/watch?v=JEQAnRgsVWU

RFSU AB säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa och sex & samlevnad. Försäljningen sker inom Norden och i produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bland annat RFSU och Carmex men även lokala varumärken som finska Tunto. Företagets främsta försäljningskanaler är apotek, dagligvaruhandeln och e-handel. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs till 100% som kommersiell verksamhet. Överskottet av all vinst går oavkortat till förbundet RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, och ger dem förutsättningar att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

RFSU AB sitter i fina och ljusa lokaler i Kista Science Tower och arbetsplatsen kan beskrivas som varm, inkluderande och trevlig, med fokus på tillväxt. Det är en decentraliserad organisation där varje medarbetare har stor frihet att agera och företagets framgång och verksamhet är beroende av många ambitiösa människors initiativ och beslut. RFSU AB vägleds av tre grundläggande värderingar; Modig, Omtänksam och Ansvarstagande, som ska underlätta samarbete mellan kollegor och vara vägledande i arbetet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se