Hoppa till innehåll

Rekryteringsspecialist Ingenjörer/Tech

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om du brinner för rekrytering öppnar det sig nu en väldigt spännande möjlighet hos en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida fortsätter att växa och för att möta det stora rekryteringsbehovet av ingenjörer vill Bravida nu stärka upp sin interna rekryteringsfunktion. Om ditt hjärta klappar starkt för rekrytering av ingenjörstunga roller och du vill utgöra en viktig del i utvecklandet av en nyckelfunktion på ett framgångsrikt marknadsledande företag så är det här en drömroll!

 

I rollen som Rekryteringsspecialist blir du en nyckelperson som stöttar chefer, utvecklar effektiva rekryteringsprocesser samt arbetar proaktivt på marknaden för att hitta potentiella kandidater till Bravidas starkt växande affärsområde PMO Special Projects som ansvarar för att utföra, leda och genomföra stora och komplexa projekt.

Exempel på prestigefyllda uppdrag som Bravida nu arbetar med är E4 Förbifart Stockholm, datahallar och utbyggnaden av Stockholms tunnelbana.

Här erbjuds spännande möjligheter för ingenjörer att kliva in i utvecklande roller och din främsta uppgift kommer vara hands on där du arbetar med egna rekryteringar inom tjänstemannasidan av främst ingenjörer men även vissa roller inom IT/tech.

Som Rekryteringspecialist ingår du i ett team av engagerade och dedikerade kollegor som också arbetar med rekrytering samt med HR-frågor. I ditt dagliga arbete arbetsleds du av Teamleader för gruppen och du rapporterar du till HR-Manager. Koncernstab.

 

Vi söker dig som har…

·        Minst tre års erfarenhet av rekrytering

·        Erfarenhet av att rekrytera ingenjörer

·        Erfarenhet från search & uppsökande kontakttagande med goda resultat

·        Ett gediget intresse och ett nytänkande förhållningssätt till rekrytering

·        Erfarenhet av att jobba strukturerat med uppsökande search via LinkedIn Recruiter

 

Önskvärda krav

·        Erfarenhet av att tillsätta roller inom IT/tech

·        Högskoleutbildning inom relevant område

 

Genom dina erfarenheter har du byggt på dig en solid grund inom rekrytering och du behärskar alla delar av en rekryteringsprocess, från att skapa en kravprofil till att arbeta med search och göra kloka personbedömningar. Du har starkt eget driv och en naturlig social förmåga som hjälper dig att bygga många goda relationer inom Bravidas organisation. Du drivs av att lära dig nya saker och har ett intresse för att bidra till utveckling i kombination med att du av naturen är ihärdig och envis. Besitter du även förmågor som strukturerad, proaktiv och kan hålla ett högt tempo? – ja då ökar dina chanser att lyckas i rollen! Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat i en organisation som haft ett nordiskt eller internationellt perspektiv på sin verksamhet. Som Rekryteringsspecialist kommer du även vara en del av en erfaren och professionell HR-organisation som har en central roll i Bravidas fortsatta utveckling av medarbetarna och företaget.

Du erbjuds att kliva in i en spännande roll hos Bravida, störst inom sin bransch i Norden - och som flera år i rad blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Du kommer att ingå i ett högpresterande team som präglas av hjälpsamhet och att man har kul tillsammans. Du deltar på en tillväxtresa där du får en strategisk roll och dina resultat blir uppmärksammade inom organisationen. Du rekryterar till prestigefyllda projekt där du har möjlighet till utvecklande och givande dialoger med presumtiva kandidater och ditt nätverk.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos oss på Made for Sales. Det initiala konsultuppdragets längd är start under april gärna asap- och fram till årsskiftet. Bravida önskar att uppdraget tillsätts med dig som- efter uppdragets slut- ser positivt på fortsatt anställning efter uppdragets slut på Bravida. 

Made for Sales är ett rekrytering- och interimsföretag med nära och personliga relationer till sina anställda och där merparten av uppdragen är inom affärsnära roller. Made for Sales har kollektivavtal och är måna om våra anställda och alla anställda brinner för sälj- och service! Du erbjuds bra villkor i tjänsten.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar gärna redan under vecka 13/14. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att skicka ett sms (ej telefonsamtal) till ansvarig rekryteringskonsult Lisen Olander på 0707 22 33 46 alt mail lisen.olander@madeforsales.se

 

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se