Hoppa till innehåll

Director Operations Development & Transformation

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nästa nyckelperson som brinner för att skapa bolagsvärde genom att förbättra den operativa verksamheten och hugga tag i områden som behöver utvecklas? Har du tidigare erfarenhet av att leda logistikverksamheter, och gärna även har en bakgrund inom projekt- & programledning? Vill vara en del av teamet som leder utvecklingen av vår nordiska verksamhet samttillhöra vår spetskompetens inom Logistik? Då har vi en perfekt roll för dig!

Om tjänsten:Logent är ett PE-ägt och starkt växande företag som är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden. Nu söker vi en erfaren ledare som skall säkerställa verksamhetsutveckling, implementering och uppstart av nya siter samt ge stöd till våra operativa verksamheter. Vi söker en person som brinner för att skapa resultat och aktivt vill vara med och utveckla verksamheten. Du tillhör Logents centrala organisation och kommer att arbeta med utveckling av hela vår nordiska verksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Definiera bolagets operativa strategi för utveckling och effektivisering
  • Definiera, driva och följa upp utvecklingsagendan för våra operativa enheter
  • Arbeta nära Sitecheferna för våra verksamheter
  • Vara en nyckelspelare i det centrala teamet med projektledare och med en gedigen erfarenhet stötta och leda tekniskt svåra implementeringar
  • Bollplank till de operativa ledarna i både operativa frågor som i logistikdesignfrågor
  • Övergripande ansvar för implementering av nya logistikaffärer
  • Säkerställa uppfyllnad av Logents Operational Excellence program på samtliga verksamheter
  • Tjänsten är placerad i Stockholm eller Göteborg och du kommer att resa ett antal dagar per månad.

Din profil:Du har sannolikt en civilingenjörs- eller civilekonomutbildning och minst 10-15 års erfarenhet från logistikbranchen i ledande befattningar eller utvecklingsroller. Du har en bred erfarenhet inom Logistik, både gällande utveckling av logistiklösningar och av att styra och leda större logistiketableringar. Vi ser gärna att du hargod erfarenhet i att leda förbättringsarbete och är duktig på att projektleda verksamhet. För att lyckas väl i den här rollen ser vi att du är driven, resultatorienterad, strukturerad, kommunikativ och en engagerande ledare som brinner för att skapa värde för verksamheten. Du trivs med att samarbeta med andra, är en uppskattad ledare men kan samtidigt ställa tydliga krav på dina medarbetare. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att prioritera om när så behövs. Du är datadriven och van att arbeta i både Powerpoint och Excel.

Om Logent:Logent är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden med en unik metod och brett tjänsteutbud inom logistik. Vi är en oberoende logistikpartner med möjlighet att erbjuda verkliga helhetslösningar för hela logistikkedjan, där vår styrka är hanteringen och effektiviseringen av de processer som logistikintensiva företag behöver och använder sig av. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Warehousing, Production Logistics, Ports & Terminals, Transport Management, Customs samt Staffing & Recruitment. Vi har i dagsläget verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och sysselsätter totalt 3000 personer med omsättning på 2 miljarder. Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten? Hos oss får du en spännande roll där du tillsammans med ditt team får ett stort ansvar för operativ utveckling i ett växande bolag med stor bredd och kunskap inom logistik. Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Thérèse Grivérus på mailtherese.griverus@logent.se Vi behandlar inte ansökningar via mejl p g a GDPR.

Ansökningarna kommer att behandlas efter sommaren då tjänsten kommer att tillsättas efter semesterperioden men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.

Trevlig sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se