Hoppa till innehåll

Logistikkoordinator till Lindström Group

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Logistikkoordinator till Lindström 

Har du en skarp blick för detaljer och ett intresse för logistik? Lindström söker en Logistikkoordinator som vill spela en nyckelroll i vår heltäckande servicelösning. Vi söker dig som kan säkerställa precision och effektivitet, och därmed bidra till företagets framgång. 

Om Lindström/Comforta 

Lindström Group är ett av Europas ledande textilserviceföretag med över 175 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av servicelösningar, från arbetskläder och skyddskläder till mattor, hotelltextilier och industriprodukter. Våra tjänster inkluderar allt från behovsanalys och inköp till tvätt, leverans och återvinning, med stort fokus på kundnöjdhet och miljö. Med cirka 3 000 medarbetare i över 20 länder, värderar vi arbetsglädje och gemenskap högt. Genom initiativet "Grow with us" erbjuds även utmärkta möjligheter för professionell utveckling. 

Om rollen 

Som Logistikkoordinator hos oss kommer du att bidra till att bygga upp logistikfunktionen i Sverige. Rollen är ny, vilket ger dig möjlighet att vara med och utforma den. Logistikkoordinatorn är den som tar helhetsansvar för logistiken och kommer att arbeta nära flera enheter i organisationen. Du kommer att utgå från Stockholm, med tjänsteresor till våra andra orter i Sverige som Malmö, Göteborg (1/12–2024) och Jönköping. 

I rollen kommer du att: 

Du kommer att handleda och ge daglig vägledning till servicemedarbetare för att säkerställa högkvalitativa leveranstjänster. Du ansvarar för introduktion och kompetensutveckling av nya medarbetare och underleverantörer, samt planerar och underhåller leveransrutter för att optimera effektiviteten och minska kostnader. Vidare samverkar du med säljavdelningen för att beräkna och optimera tillväxtmöjligheter, och analyserar fakturor och prissättningsberäkningar för att säkerställa korrekthet och överensstämmelse med budgetar och affärsmål.  

Du deltar i budgetering, prognoser och månatlig uppföljning, och ansvarar för framtida digital utveckling inom området. Du presenterar och kommunicerar information tydligt och trovärdigt, både internt och externt. Du visar entreprenörs- och kommersiellt tänkande genom att identifiera nya affärsmöjligheter och är drivande i Lindströmgruppens hållbarhetsarbete och klimatmål. Slutligen skapar du en positiv arbetsmiljö genom att stödja och motivera dina kollegor.  

Som Logistikkoordinator är du underställd produktionschefen.  

Kvalifikationer 

  • Erfarenhet inom transportlogistik 

  • Relevant utbildning, från en yrkeshögskola inom logistik eller en högskoleutbildning 

  • God kännedom om transportlagstiftning och vägnät 

  • Skicklig i kontorssystem som Excel och Word 

  • Förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat, både självständigt och tillsammans med andra 

  • Mycket goda kommunikativa egenskaper 

  • Förmåga att arbeta, styra och leda på distans 

  • Erfarenhet av en liknande roll är meriterande 

  • Van användare av digitala hjälpmedel inom området 

Språkkunskaper i engelska är meriterande. 

Personliga egenskaper 

Vi tror att du är handlingskraftig, driven och lösningsorienterad. Du är kundfokuserad med en serviceinriktad attityd och har förmåga att tänka både operativt och strategiskt. Du trivs i en multikulturell miljö och motiveras av relationer med andra människor. Dessutom är du en god kollega som passar in i vår organisation. 

Övrig information 

Vi erbjuder flexibla arbetstider för att ge våra medarbetare möjlighet att balansera arbete och fritid. Hos Lindström erbjuds även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en årlig bonus. I slutet av rekryteringsprocessen kommer du att få genomgå tester. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Agnes Hildén på agnes.hilden@barona.se. Observera att vi på grund av GDPR inte kan ta emot ansökningar via e-post. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se