Hoppa till innehåll

Erfaren bemanningsansvarig

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en positiv och driven person med erfarenhet inom försäljning, bemanning och service? Vill du vara en del av ett dynamiskt och växande företag där du kan göra skillnad varje dag? Då har vi drömjobbet för dig!

Om rollenOmfattning: HeltidPlacering: StockholmVaraktighet: TillsvidareLön: Fast månadslön + provisionStartdatum: Enligt överenskommelse

LäkarLeasing Sverige AB, grundat 2005, söker nu nya stjärnor till vårt team inom läkarbemanning. Som bemanningsansvarig spelar du en nyckelroll i att matcha rätt läkare med rätt uppdrag, och du bidrar till att skapa en hållbar och flexibel sjukvård. Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler i Stockholms innerstadArbetsbeskrivningI din roll som bemanningsansvarig kommer du bearbeta nya och befintliga läkare, främst via telefon och LinkedIn. Du har ansvar för hela bemanningsprocessen från behovsanalys till avslutat uppdrag. Under processen erbjuder du förstklassig service och rådgivning till dina konsulter och matchar de med passande uppdrag. Stort fokus ligger på att upprätthålla god kvalitet och att skapa långsiktiga relationer. Du har även daglig kontakt med våra kunder som verkar både inom den offentliga sektorn och den privata.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du arbetar både självständigt och i team, med fokus på att nå både personliga och gemensamma mål. Vi ger dig kontinuerligt stöd och utvecklingsmöjligheter så att du kan växa inom företaget.

På LäkarLeasing har vi en härlig företagskultur som genomsyrar bolaget. Vi anordnar årliga konferenser och sociala aktiviteter som stärker vår teamkänsla. Vi värderar samarbete och ett positivt arbetsklimat högt, där alla bidrar till en inspirerande och stödjande arbetsmiljö. Våra ledord är välvilja, engagemang och kvalitet, vilket speglar sig i allt vi gör.

Vem är du?

  • Du har tidigare erfarenhet från bemanning, gärna vårdbemanning
  • Du är en utåtriktad ”people person” med utmärkt kommunikationsförmåga.
  • Du trivs i en öppen kontorsmiljö och inspireras av att ha ett engagerat team runt dig.
  • Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och självsäker.
  • Du har en stark känsla för försäljning och service samt hög integritet.
  • Du brinner för att skapa en hållbar och flexibel sjukvård där alla får rätt vård i rätt tid.

Ansök nu!

Om du vill vara med och forma framtidens sjukvård tillsammans med oss, skicka in din ansökan idag! Tillsammans gör vi skillnad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se