Hoppa till innehåll
Lagerstedts Bilservice AB logotyp

Skadeberäknare / Skadehandläggare - Lagerstedtsfamiljen

Sista ansökningsdag
22 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om rollen som Skadehandläggare
Vill du arbeta som skadehandläggare på ett välmående bilföretag i södra Stockholm, där kundservice och kvalitet alltid står i fokus?

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt skadeteam.

Vi letar efter dig som har erfarenhet från bilbranschen och skadeverkstad, och som brinner för kundservice, kvalitet och kundnöjdhet. Som skadehandläggare är du en viktig del i skadeprocessen, från skadebesiktning och bokning till att bilen är klar för leverans. Du kommer att arbeta i en modern och effektiv service- och skadeverkstad med starkt kundfokus.

Vi har idag ett team erfarna skadehandläggare men ser behovet av att tillsätta ytterligare en medarbetare.
Du jobbar i ett team med servicerådgivare, skadehandläggare, backoffice-medarbetare, reservdelsmän, planör och verkstadschef samt tekniker.
Det finns goda möjligheter till internutbildning och utveckling inom företaget.

I Arbetet som skadehandläggare möter du kunder, besiktar skador, beräknar skadekalkyler och hanterar ärendet mot försäkringsbolag, bokar / planerar arbetet och gör tillägg från tekniker. Du sitter avstört backoffice och jobbar och har i huvudsak dialog med dina kunder via telefon/mail, och stöttar kundmottagningen vid behov.
Vi jobbar i Cabas och Cabplan.

Kompetenskrav
  • Du har en stark känsla för service och strävar alltid efter att hjälpa kunder på bästa sätt.
  • Du är ansvarsfull, strukturerad och trivs med att samarbeta i team.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet som skadehandläggare, skadeberäknare, skadebesiktare, skadereglerare, skadetekniker på en skadeverkstad.
  • Har du kunskap om skadereparation och skadereglering men saknar direkt erfarenhet som skadehandläggare? Välkommen att ansöka ändå!
  • Du har en positiv inställning och är lösningsorienterad med ett helhetsperspektiv.
Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
Du har god datorvana och är bekväm med att arbeta i olika webbaserade system. Vi arbetar med Cabas och Cabplan för skadereglering och planering, så erfarenhet av dessa system är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsplatsen
Lagerstedts Bilservice AB i Högdalen erbjuder en modern arbetsmiljö och ett starkt, kompetent team med stort fokus på kunderna. Vi värnar om vårt goda rykte och strävar alltid efter hög kvalitet, kundnöjdhet och service.

Tillträdesdag
Under 2024/2025 enligt överenskommelse.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning / Heltid / Stockholm

Missade inte denna chans! Skicka in din ansökan redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi hittar rätt person.

Ansökan
Vi besvarar inga frågor via telefon.
Skicka in din ansökan och bifoga ditt CV samt en kort beskrivning om dig själv.
Maila din ansökan till: charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Kontakt
Charlotte Lagerstedt – endast via mail: charlotte.lagerstedt@lagerstedtsfamiljen.se

Sökord: Servicerådgivare, kundmottagare, verkmästare, verkstadschef, servicechef, kundtjänst, bilverkstad, skadeverkstad, kundmottagning, prissättare, telefonist, reception, skadehandläggare, skadeberäknare, skadereglerare, skadeplanerare.
Lagerstedts Bilservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lagerstedtsfamiljen står för trygghet och erfarenhet. Företaget startades för drygt 40 år sedan och är ett familjeföretag med starkt fokus på både anställda och kunder. Vi har cirka 70 anställda och bedriver verksamhet från två anläggningar – en fullserviceverkstad och ett skadecenter i Högdalen samt en billackering i Tyresö. Vi är en auktoriserad märkesverkstad och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bilservice och reparationer.