Hoppa till innehåll
K3 Autocenter AB logotyp

Servicesäljare sökes till Porsche Service Center Haninge!

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (35 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Fredrik Jansson
Email
Telefon
Porsche Service Center Haninge söker Servicesäljare

Nu söker vi en kollega till vår organisation för tjänsten som servicesäljare på verkstaden. Hos oss blir du en del av ett skickligt team av medarbetare som alltid strävar efter att leverera en känsla av kvalitet till våra kunder.
Porsche Service Center Haninge är ett privatägt bolag där vi värnar om fördelarna med ett mindre företag och familjära värderingar på en marknad som annars domineras av stordrift.

Vi arbetar enligt Porsche AG:s processer med allt från tidlösa Porsche Classic till det allra senaste inom dagens elektrifierade teknik. Som servicesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta hand om våra kunder och se till att allt fungerar genom hela serviceprocessen. Under arbetsdagen kommer du hantera arbetsordrar, prissättning av fakturor, bokningar, dokumentation samt kommunikation med kunder i alla typer av verkstadsärenden.
Du kommer även vägleda våra kunder i tekniska frågor. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du också för planering av verkstadens drift samt kommunikationen med våra tekniker. Du arbetar även kontinuerligt med att säkerställa en långsiktig hög kundnöjdhet.

Vi söker dig som gillar att arbeta med rutiner och processer, känner dig bekväm med att föra dialog med kunder och har en hög social förmåga. Du trivs med att arbeta i team men känner dig också trygg i din roll som servicesäljare och kan självständigt söka information och tillgodogöra dig skriftliga instruktioner både på svenska och engelska. Tjänsten innebär att du periodvis arbetar i högt tempo, hanterar flera ärenden samtidigt och har ett driv att nå uppsatta mål och utmaningar. Som person tar du ansvar och är mycket strukturerad.

Vi söker dig som har:

Minst gymnasieutbildning

God datorvana

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Tekniskt intresse

B-körkort

Meriterande är om du har:

Erfarenhet och kunskaper om Porsches bilar

Erfarenhet från bilbranschen som servicesäljare/servicerådgivare eller tekniker

Kunskap om Porsches system som PPN/PIWIS, PET, Winassist och Cabas

Varför Porsche Service Center Haninge?

Hos oss får du vara en del av ett företag där kvalitet, precision och kundfokus alltid står i centrum. Vi erbjuder en unik arbetsplats där varje dag innebär nya spännande utmaningar - och möjligheten att växa både professionellt och personligt. Engagemang och laganda är våra ledord, och vi söker dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Stor vikt kommer att läggas vid ditt engagemang och din personlighet i denna rekrytering. Urval sker löpande.

Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team- skicka din ansökan till: jobb@porsche-haninge.se
K3 Autocenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren