Hoppa till innehåll

Behandlare till Trädgårdsvillan Våruddsringen i Vårberg

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Behandlare till Trädgårdsvillan Våruddsringen i Vårberg

I 35 år har Krica arbetat med målsättningen att unga ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

Vi söker nu en erfarna behandlare till vårt HVB hem Trädgårdsvillan Våruddsringen (TVV). Du som söker har en examen som socionom, socialpedagog eller behandlingspedagog. Du har minst två års tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med unga med psykisk ohälsa eller inom liknande arbete t. ex. psykiatrin, skola eller missbruksvård. Du är väl förtrogen med miljöterapeutiskt arbete. Meriterande är även erfarenhet av arbete på HVB och utbildning i motiverande samtal och KBT.

På TVV arbetar du med ungdomar i åldersspannet 14–18 år. Målgruppen är unga och unga vuxna med psykisk ohälsa och psykosocial problematik. Du kommer vara ansvarig kontaktperson för inskrivna ungdomar och du ska ha en förståelse för de myndighetskrav som reglerar vår verksamhet vilket innebär att tolka och applicera det i det dagliga arbetet med ungdomarna. Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du är en del av ungdomarnas vardag. Du är van vid att dokumentera utifrån BBIC och socialtjänstlagen.

Tjänsterna innefattar arbete dagtid, kvällar, jour samt helg.

Arbetet innebär främst att vara en trygg, relationsskapande och stabil behandlare för våra ungdomar.

Som person förväntar vi oss att du bidrar med:

  • Ditt engagemang
  • Din samarbetsförmåga
  • Din kreativitet
  • Din initiativförmåga

Skicka din ansökan senast 2024-06-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Bifoga ett personligt brev och CV i din ansökan till: Abdelaziz.abdelsaid@krica.se

Märk gärna din ansökan med ”Behandlare TVV”

Kollektivavtal finns. Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning. Verksamheten är HBTQI-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Abdelaziz Abdelsaid Tele: 073-944 36 20.

Varmt välkommen att söka!

_________________________________________________

Krica Behandling och Utbildning har varit verksamma inom behandlingsarbete för barn- och unga i över 35 år. Verksamheten är HBTQI-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001. Vi är ett växande företag som erbjuder socialtjänsten professionella och individuellt anpassade insatser. En del av Krica är också Högskolan Sapu, en verksamhet med utbildningar inom psykoterapi och annan psykologisk behandling. Läs mer på www.krica.se och www.sapu.se


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se