Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Technical Support Specialist

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du Quickchannels nya kollega?

Om Tjänsten

Vi söker nu en Technical Support Specialist för deras förstalinjesupport. Som Technical Support Specialist spelar du en avgörande roll för våra kunders upplevelse och för att lyckas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse och en vilja och ett driv av att lära dig nytt och bli expert i vår plattform.

Du kommer att arbeta med olika ärenden relaterade till Quickchannels videoplattform, från enklare frågor kring hur saker fungerar i plattformen till mer avancerade frågor och felsökning exempelvis kring API:er, SSO och loggar. Du kommer även hålla utbildningar i plattformen för våra användare, ta fram dokumentation i supportverktyget och agera teknisk specialist i kundsamtal med säljorganisationen.

Vi söker dig
  • Vi letar efter en engagerad och ambitiös person som brinner för teknik och kundservice. För att lyckas i rollen krävs det att du har:
  • Förståelse för hur mjukvarulösningar och SaaS-tjänster fungerar
  • Förståelse för hur databaser fungerar och API protokoll såsom REST
  • Grundläggande kunskaper inom IT och systemhantering
  • Starka problemlösningsförmågor och förmåga att hantera flera ärenden samtidigt
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med kollegor
  • Vilja att lära och utvecklas i rollen
  • Flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet och förståelse inom videoproduktion och livestreamingtekniker är meriterande
Det är meriterande att ha en certifiering inom IT-support men vi värdesätter dock erfarenhet inom kundsupport med fokus på teknik, samt personliga egenskaper högst.

På Quickchannel erbjuder man en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och möjligheter till personlig utveckling. Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av deras framgångsrika resa, så är det här rätt plats för dig!

Övrigt:

I denna rekrytering samarbetar Quickchannel med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Biljana Cvetkovic via biljana.cvetkovic@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Quickchannel är ett ledande techbolag som erbjuder en videoplattform som SaaS-tjänst. Dom är mitt i den digitala revolutionen och är dedikerade till att föra videoarbete in i framtiden genom innovativa funktioner och effektiva arbetsflöden. Deras plattform är utformad för att integreras sömlöst i deras kunders ekosystem och dom strävar ständigt efter att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar. De arbetar med de stora företagen och stora myndigheterna som kunder.