Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Spetsbytare / Lastbilschaufför

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en spetsbytare till ett spännande uppdrag på företaget BC Kyltransporter!

Arbetsbeskrivning: Som spetsbytare hos oss kommer du att spela en avgörande roll i vår logistikprocess. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Körning av Färdiglastad Lastbil: Du hämtar en redan lastad lastbil vid vår terminal i Årsta och kör den till olika destinationer enligt uppdrag. Lastbilen är utrustad med kylaggregat för att säkerställa att varorna transporteras under rätt temperaturförhållanden.
  • Lastning och Lossning: Du ansvarar för lastning och lossning av gods med hjälp av bakliften. Det är viktigt att du hanterar godset med noggrannhet för att undvika skador och säkerställa att det levereras i perfekt skick.
  • Arbetstid: Arbetet sker främst under nattetid, från måndag till torsdag, med arbetspass som normalt sträcker sig från cirka 20:00 på kvällen till 08:00 på morgonen. Det finns även möjlighet att variera arbetstiderna genom att växla mellan dag- och nattpass med 2 veckors mellanrum, vilket kan ge ökad flexibilitet i arbetet.
Kvalifikationer:
  • CE-körkort: Ett krav för att kunna utföra jobbet.
  • Erfarenhet: Minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är nödvändigt. Tidigare erfarenhet av att köra lastbil nattetid är en fördel, då arbetet innebär långa nattpass.
  • Meriterande: Erfarenhet av att hantera kylaggregat är positivt, men inget krav. Vi ser gärna att du har en förståelse för hur dessa system fungerar.
Personliga egenskaper:
  • Respektfull och Öppen: Vi söker en person som är professionell och har lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du har ett öppet sinne och kan anpassa dig till varierande arbetsuppgifter.
  • Uthållighet: Nattarbete kräver att du har förmågan att hålla fokus och prestera under längre arbetspass.
I denna rekrytering samarbetar BC Kyltransporter med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elliot Sahlstrand på Elliot.Sahlstrand@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BC Kyltransporter, baserat i norra Bohuslän, erbjuder dagliga transporter mellan Västsverige och Stockholm samt regelbundna transporter till Norge. Deras lastbilar är utrustade med kylaggregat för temperaturreglering, balksystem för dubbellastning, och bakliftar för effektiv hantering av gods. Alla fordon uppfyller Euro 6-kraven och har moderna system för positionering och bränsleövervakning. Utanför Tanumshede erbjuder företaget mindre lagringsmöjligheter och en verkstad för enklare reparationer, vilket säkerställer pålitliga transporter.