Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du göra riktig skillnad varje dag? På Ragn-Sells är det exakt det vi gör, oavsett vilken position du har. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen med erfarenheten i ryggen och blicken mot morgondagens innovationer. Hos oss får du vara med och forma en cirkulär framtid där vi minskar behovet av att bryta nya råvaror och istället använder det vi redan har – om och om igen.

Vi söker nu dig som trivs med ett ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat.

Till vår verksamhet i norra Stockholm, Kallhäll söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare ) till avdelningen Baklastare.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra baklastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om i Stockholm. Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig. Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder.

I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Din profil
Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges största återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.
Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
  • C-kort (för chaufförer)
  • Du innehar YKB och digitalt färdskrivarkort
  • Du behärskar svenska språket i tal och skrift
Meriterande med ADR Styckegods, ADR tank samt E-kort

Övrigt
Tjänsteställe: Kallhäll. Heltid 40 tim/vecka. Provanställning tillämpas. Kvällstjänstgöring måndag–fredag 14.00 – 23.00 (även vardagar som är röda).

Ansök snarast dock senast 31 augusti, urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Du söker tjänsten genom knappen Ansök nedan, där du registrerar CV och personligt brev.
Ragn-Sells Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2023 omsatte koncernen ca 8,5 miljarder SEK.