Hoppa till innehåll

Talent Acquisition Manager

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu dig som är redo att anta rollen som Talent Acquisition Manager på Knightec med målet att skapa den främsta rekryteringsfunktionen i Sverige.

TAM har ordet:

"Jag är glad att kunna meddela att jag kommer att fortsätta vara en del avTA-teamet på Knightec i rollen som TAS - en roll som jag brinner för och verkligen ser fram emot att få axla. Av den anledningen söker vi nu en ny TAM som kan ta över den viktiga rollen och driva vår rekryteringsstrategi framåt."

Vad kommer du att få göra?

Ditt ansvar omfattar allt som faller in under begreppet Talent Acquisition – både på operativ och strategisk nivå. Du har fullt ansvar för fem medarbetare inom rekryteringsorganisationen, därför vill vi att du är en skicklig ledare med förmåga att motivera och engagera teamet samtidigt som ni styr stadigt mot uppsatta mål. Du äger även destrategiska frågorna som relaterar till att driva och utveckla funktionen med målet att hela tiden vässa ert erbjudande till verksamheten.

Vårt rekryteringsmål för 2024 är utmanande så din uppgift blir också att trimma rekryteringsprocessen så att den ständigt är så professionell och effektiv som möjligt samt att fortsätta arbetet med att skapa ett attraktivt arbetsgivarvarumärke. Förutom med ditt TA-team så kommer du att arbetanära såväl CHRO, som du även rapporterar till, som våra HR business partners och självklart våra linjechefer.

I rollen ingår även att stötta ledningen med chefsrekryteringar.

Vem är du?

Du är van att kombinera rekrytering av stora volymer med ett kvalitetsperspektiv och sätter stor vikt vid kandidatupplevelsen.

För att passa in i den här rollen och på Knightec har du ett brinnande intresse för rekrytering/Talent Acquisition och du räds inte för att driva de strategiska initiativen. Du behöver även använda din operativa erfarenhet av att implementera dessa på rätt sätt och med ett tydligt affärsperspektiv. Du har ett strukturerat arbetssätt där kvalitet och noggrannhet är viktiga komponenter och eftersom du har många kontaktytor såväl internt som externt så är du enskicklig kommunikatör som uttrycker sig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vad får du?

Utöver en otroligt stimulerande roll med stor påverkansmöjlighet i en spännande organisation, som är på en tillväxtresa, erbjuds du konkurrenskraftig ersättning och förmåner. Du får dessutom möjlighet att jobba tillsammans med ett grymt team.

Om Knightec

Vi är en strategisk partner inom produkt- och tjänsteutveckling, dedikerade att hjälpa företag driva morgondagens affärer. Vi tror att samarbete och medskapande är nycklarna till framgång. Vi närmar oss våra kunders utmaningar från ett holistiskt perspektiv. Det är därför vi har samlat experter från hela världen, som bidrar med unika perspektiv och färdigheter till bordet.

Vi är privilegierade att arbeta med kunder som delar vår passion för att bidra till en mer innovativ och hållbar värld. Tillsammans med dem skapar vi produkter och tjänster som levererar värde till både kunder och företag. Vi löser verkliga problem och hjälper organisationer att genomgå transformation.

Läs gärna mer om oss här. Du kan också läsa vår senaste årsredovisning för en del hårda fakta här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se