Hoppa till innehåll

Montagechef

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven montagechef och är van att ta helhetsansvar över byggmontage? Trivs du i en lärorik och utvecklande roll där din ledarskaps-& organisationsförmåga kommer till användning? Vill du arbeta med högprofilerade projekt tillsammans med hjälpsamma och kompetenta kollegor?

Känner du att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som montagechef hos BJ Gruppen!

I tjänsten som montagechef hos BJ Gruppen har du helhetsansvar över BJ-Gruppens montageteam. Projekten varierar i storlek och omfattning, vilket betyder att du kommer att arbeta brett och centralt samt ta eget ansvar i projekten. Det rör sig ofta om hallbyggnader som innefattar grund, stomme, el, ventilation, VS och bygg. Ett annat exempel är större stomentreprenader med stål och prefabricerad betong. Du ansvarar bland annat för KMA-handlingar, dokumentation, strukturering och planering av bemanning samt fördelning av arbetsuppgifter. Upphandling av inhyrd personal ingår i tjänsten. Som montagechef ansvarar du för flera projekt samtidigt och i varje projekt utvecklar du naturligtvis även en god kundrelation. Placeringsorten varierar beroende på projekt, du kan utgå från Stockholm eller Mälardalen.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flerårig erfarenhet i ledande befattning inom byggbranschen
  • Vana att hantera en stor och omväxlande projektportfölj
  • Starka muntliga, skriftliga och organisatoriska färdigheter

Relevant eftergymnasial utbildning är även meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständigt och en naturlig relationsbyggare. Din förmåga av samarbete, planering och utförande värdesätts och du ser dig själv som en prestigelös ledare.

BJ Gruppen erbjuder dig:

  • En del av ett välmående och sammansvetsat team med spännande och unika projekt
  • En central roll med korta beslutsvägar där du får vara med att påverka.
  • En omväxlande och projektnära roll
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

I denna rekrytering samarbetar BJ Gruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget

BJ Gruppen är ett familjeägt företag med utgångspunkt i Strängnäs där både kontor och fabrik ligger stationerade. Kärnan i verksamheten är tillverkning och montage av stålstommar. Företaget är uppdelat i tre olika bolag: montage-, tillverkning och entreprenadbolag. Totalt sysselsätts ca 75 personer varav ett 50 anställda och resten inhyrd personal och omsätter ca 300 miljoner SEK.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se