Hoppa till innehåll

FÖRÄNDRINGSLEDARE

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Förändringsledare till vår kund som är en avSveriges ledande restauranggrossister.Vår kund är inne i en spännande digitaliseringsresa. Deras digitala transformation har stor strategisk bäring och de satsar mycket på att kunna erbjuda sina kunder en upplevelse i absoluta världsklass. Genom att implementera ett nytt ERP-system, moderniseras nu den här kraften – nya, affärsnära och effektiva processer tas fram som ibland överskrider gränserna mellan de olika bolagen inom företagsgruppen.

Arbetsuppgifter:

  • Strategisk planering för förändringsledning i linje med program och projektfaser
  • Förankring, arbetsledning och genomförande av operativa aktiviteter inom förändringsledning i samarbete med verksamhet och lokalt förändringsteam
  • Skapa förutsättningar och coacha chefer och ledare i organisationen att kunna agera i sin roll under förändring
  • Arbetsledare för verksamhetsförankring av nytt arbetssätt
  • Statusrapportering för förändringsledning från projekt till program
  • Etablering och upprätthållande av en operativ aktivitetsplan för förändringsledning kopplat till projektfaser utifrån följande arbetsflöden: - Påverkansanalys-Intressenthantering-Organisation & Roller-Kommunikation (i samarbete med kommunikationsspecialist)-Utbildning (i samarbete med utbildningsansvarig)-ER: Employee relations-Förändringsmätning-Effekthemtagning
Kvalifikationer
  • Du har minst 4 års erfarenhet från strategiskt och operativt förändringsarbete.
  • Du har mycketgoda kunskaper iprojektledning.
  • Du har goda kunskaper i SAP och erfarenhet från ERP implementation.
  • Du har godteknisk förståelse.
  • Det är högt meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att trivas i uppdraget som Förändringsledare så ser vi att duärsjälvgående,lösningsorienterad och kommunikativ samt pedagogisk.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start2024-09-02 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbetasom konsult hos vår kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format). Ansökningar mottagna innan 2024-06-19 klockan 14.00, kommer hanteras i ett första urval.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se