Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

People & Organisation Partner till AniCura Region Stockholm

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att bedriva ett brett och framåtriktad HR-arbete och är sugen på en ny utmaning? Vi söker dig som brinner för att jobba verksamhetsnära i en fartfylld miljö där du verkligen kan påverka och göra skillnad! För att säkerställa att vi står stadigt rustade för både nuvarande och framtida utmaningar behöver vi fortsätta att utveckla och förfina vårt HR-arbetet. Kanske är det här något för dig?

I rollen som People & Organisation Partner inom region Stockholm kommer du att arbeta brett inom hela P&O-området och stödja och coacha chefer och ledare på Stockholms djursjukhus och kliniker.

Du blir del av ett regionalt P&O team som vid sidan av denna roll består av en Regional P&O Partner och två P&O administratörer. Tillsammans arbetar teamet för att ge ett strategiskt och operativt stöd till regionens chefer gällande HRs samtliga områden. Som team stöttar vi regionen som helhet men är placerade på olika djursjukhus och deltar i respektive djursjukhus lokala ledningsgrupp.

Din placering blir på AniCura Regiondjursjukhus Bagarmossen men du kommer även också att stötta chefer på AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd och kommer att spendera del av din arbetstid där. Utöver det regionala teamet är du även en del av ett kompetent Svenskt P&O team som består av kollegor runt om i landet och du rapporterar till AniCura Sverige P&O Manager.

Du arbetar i nära samarbete med verksamhetens chefer i alla typer av P&O frågor så som rekrytering och kompetensförsörjning, lönebildning, arbetsrätt, förhandlingar och samverkan med de fackliga motparterna, ledarskapsutveckling och engagemang, arbetsmiljö och hälsa samt personaladministrativa uppgifter. Samtliga medarbetare P&O Sverige- teamet hjälps tillsammans åt med landsövergripande projekt och arbetsuppgifter och vi har stort stöd av varandra.

Vi erbjuder dig
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Hos oss har vi en mycket passionerad yrkeskår och du får chansen att jobba verksamhetsnära
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och kollektivavtal
  • En arbetsplats där du har möjlighet att ha med upp till två hundar till jobbet, under förutsättning att det finns plats och att de inte stör.
  • Möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan beroende på verksamhetens behov.
Vem är du?

Som person är du nyfiken, lyhörd, diplomatisk och prestigelös. Du har erfarenhet av att arbeta med HR som ett viktigt verktyg för att skapa ökad lönsamhet och konkurrenskraft. En stark drivkraft för dig är att utveckla verksamheter och människor och du inspireras av att skapa resultat som ger mervärde i verksamheten. Din förmåga att coacha och ge stöd till organisationens chefer blir avgörande för att lyckas i rollen. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Erfarenhetsmässigt tänker vi oss en person med akademisk utbildning inom HR tillsammans med flera års relevant erfarenhet från brett kvalificerat HR-arbete där du arbetat så väl operativt som strategiskt. Har du erfarenhet från personalintensiv verksamhet med schemalagd personal är du särskilt intressant för oss. Självklart är du van att arbeta digitalt och du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter detta intressant?

I den här rekryteringen samarbetar AniCura med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64.

Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt dock senast 9 juni 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jefferson Wells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.