Hoppa till innehåll

Juristbolaget söker familjerättsjurist till huvudkontoret i Gamla stan

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen hem till en arbetsplats bland vänner!

Juristbolaget® växer och därför söker vi en engagerad jurist med erfarenhet inom ekonomisk familjerätt till vårt team i Stockholm som delar vår passion att hjälpa människor i familjerättsliga frågor. Den personliga viljan att hjälpa andra, glädjen och strävan i att göra skillnad för medmänniskor är den viktigaste egenskapen hos våra medarbetare. Våra medarbetares unika egenskaper är kraften, kapaciteten och det sällsynta med Juristbolaget!

Dina arbetsuppgifter

Som jurist hos oss kommer du självständigt arbeta med familjerättsliga ärenden så som bouppteckningar, bodelning- och arvskiften samt dödsboförvaltning. Du kommer även att bistå klienter med juridisk rådgivning samt upprätta juridiska dokument så som testamenten, äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev. Du är trygg, har en stark egen drivkraft och trivs med att arbeta självständigt.

Högpresterande och älskar människor!

Samtidigt är du en stark lagspelare, människoälskare med hög social kompetens. Du har förståelse för att vi är varandras framgång och du trivs i en roll som handledare för juniora kollegor. Du är strukturerad, noggrann och affärsmässig. Vi ser också att du vill arbeta i ett proaktivt företag under tillväxt med högt arbetstempo, förväntningar och effektiva beslutsprocesser med högt i tak. Du är också trygg i att arbeta med digitala administrations- och klienthanteringssystem.

Vi är en familjär arbetsplats!

Du kommer att ansluta dig till ett dedikerat team med familjär stämning, med gemensam strävan. Samarbetsförmåga, genomförandekraft och driv till initiativ värderas för att uppnå gemensamt resultat. Vi prioriterar personlig utveckling och välmående för våra anställda och vill möta varandra och våra kunder med lyhördhet och medmänsklighet. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stimulans i mycket varierande arbetsuppgifter, i stundtals högt tempo, men alltid omgiven av varma kollegor.

En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter!

Då vi är en mindre och privatägd juristbyrå kan vi erbjuda unika förmåner och utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Vi månar om balans mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder våra medarbetare flexibel arbetstid med möjlighet att arbeta på distans under en stor del av arbetsveckan. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar och för att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi breddutbildningar varvat med individuella utbildningsinsatser. Dessutom har du en årlig kurspott på åtta timmar som du kan använda fritt för att gå externa kurser på arbetstid.

Information om tjänsten

Du har en juristexamen eller Jur. kand. Tidigare arbetserfarenhet inom den ekonomiska familjerätten är ett krav. Tjänstens omfattning är heltid, 100%. Tillträde efter överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla ditt CV, relevanta studieintyg, personligt brev med foto och mejlas till jobb@juristbolaget.se. Urval kommer att ske löpande och du är välkommen med ansökan så snart som möjligt. Välkommen med frågor om tjänsten till vår VD Erik Stenekas, tel: 070-996 38 83.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se