Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Driven Platschef till Segeltorp Ford!

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil drivs av ett stort antal duktiga och drivna medarbetare vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans mot gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil har växt framgångsrikt under många år. Hos oss sätter vi kunden främst - och våra ledord är Trygghet, trovärdighet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven Platschef till vår Ford-anläggning i Segeltorp med flera års erfarenhet av bilbranschen i ledande befattning. Som Platschef har du det yttersta ansvaret att leda, styra och utveckla anläggningen inom bilförsäljning, verkstad och reservdelar. På Ford-anläggningen i Segeltorp arbetar idag 30 medarbetare fördelat inom samtliga affärsområden.

I rollen som Platschef ansvarar du för att verksamheten utvecklas i linje med bolagets affärsidé, mål och visioner. I arbetsuppgifterna ingår att leda, utveckla och motivera medarbetarna samt verka för ett produktivt samarbete mellan generalagent och återförsäljare. I arbetsuppgifterna ingår också viss egen försäljning och bearbetning av kunder.

Som Platschef har du ett ledaransvar över hela verksamheten samt ett drifts- och resultatansvar. Det innefattar säkerställande av att skydds- och arbetsmiljölagar efterföljs samt att kvalitet- och miljömål uppnås. Rollen innefattar också resursplanering, rekrytering och säkerhetsställande av att rätt kompetens finns på anläggningen.

Nyckelkompetenser/förmågor
  • Flera års erfarenhet av bilbranschen
  • Erfarenhet av försäljning och servicemarknad
  • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap
  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att motivera dina anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt är du inte rädd för att säga ifrån
  • Brinnande intresse för att driva verksamheten framåt och vidareutveckla försäljning samt lönsamhet i positiv riktning
  • Förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål.
  • Du motiveras av utmaningar, har drivkraft och god strukturell förmåga
Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvarata drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar och möjligheter att utvecklas - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt samt hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner såsom förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.