Hoppa till innehåll

Administratör

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Future People söker en administratörtill vår kund i Stockholm. Som konsult hos oss får du möjlighet till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på ditt uppdrag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!

Vår kund arbetar dygnet runt, året om, tryggar dem den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till deras värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr. Med gemensam kraft driver dem Stockholm framåt med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad.

Vi söker dig som:

Som administratör/fakturaspecialist kommer du arbeta operativt inom enheten försäljning inom avdelningen eftermarknad och service. Rollen ska genomföra ägarbyten samt identifiera förbättringar inom den processen. Rollen innebär även till stor del att hantera fakturering, innebärandes att vara behjälplig i hantering av fakturering av samtliga produkter, tjänster och tillval så att dessa sker i tid. Även att agera second linesupport i frågor rörande faktura.

Krav för tjänsten:

  • Gymnasial utbildning eller annan utbildning i kombination med för rollen relevant erfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter
  • God kommunikativ förmåga och kan utrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet av arbete inom energibranschen
  • Kunskaper inom fakturahantering

Som person är du prestigelös, engagerad och har ett starkt driv. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och tydlig i din kommunikation. Du har en god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ.

    För oss är det viktigt att varje kandidat ska få en positiv upplevelse hos oss och vi håller dig uppdaterad under hela processen. Du behöver aldrig undra vad som händer och hur just du ligger till i rekryteringsprocessen.

    Du kommer att vara anställd av Future People och arbeta som konsult hos vår spännande kund.

    Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Omfattning: Heltid till den 31/3-2025

    Start:2/9-2024

    Sista ansökningsdagen: 16/8-2024

    Du söker tjänsten på futurepeople.se

    Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail med anledning av GDPR.Har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Therese Lönnberg, du når mig på therese.lonnberg@futurepeople.se och Liv Hedström, liv.hedstrom@futurepeople.se. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

    Välkommen till oss på Future People!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se