Hoppa till innehåll

Timvikarier Behandlingsassistent sökes till Midsommarkransens akutboende

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och bygga Stockholms bästa akutboende? Vår ambition är att utmana våra arbetssätt och boendeformen. Vi vill utvecklas till att bli en hybrid av akut-stöd- och motivationsboende som slussar vidare personer i rätt riktning på effektivaste och bästa sätt.

Midsommarkransens akut- och motivationsboende söker behandlingsassistent för vår och sommaren 2024, både studenter och erfarna med kunskap inom målgruppen är välkomna att söka.

Om boendet

Midsommarkransens akut- och motivationsboende är avsett för vuxna män i akut hemlöshet. Verksamheten består av en enhet med två avdelningar; akutavdelning och motivationsavdelning. Boendet har 35 dygnet-runt-platser .

Arbetsuppgifterna omfattar att ta emot och skriva ut klienter, samt att upprätthålla kontakt med socialjour och genomföra samtal med de boende. Viss omvårdnad kan behövas. Därutöver innefattar arbetsuppgifterna även praktiska sysslor såsom hantering av måltider, städning och andra administrativa uppgifter.

Värdegrund

Boendets verksamhet drivs av Frälsningsarmén som vilar på en kristen helhetssyn där det mänskliga värdet är orubbligt. Vi arbetar för att ingen människa ska lämnas utanför och att stärka individens egna resurser. Tro, hopp och engagemang är tre ledord som präglar verksamheten.

Kompetens

Att du kan identifiera dig med Frälsningsarméns värdegrund. Har utbildning som är relevant för verksamheten som tex beteendevetenskap, beroendelära, MI, psykiatri. Har ett uttalat engagemang och intresse för att arbeta med människor och specifikt med människor som lever i stor utsatthet. Har god insikt i frågor som beroende, medberoende, samsjuklighet och psykiatri. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med målgruppen sedan tidigare, lika så kulturförståelse och språk.

Övrigt: Vid frågor om tjänsten mejla: gustaf.tigerlantz@fralsningsarmen.se

För att säkerställa tryggheten och välbefinnandet för våra boende, begär vi ett utdrag ur belastningsregistret från våra anställda. Detta är en standardprocedur för alla våra medarbetare för att garantera en säker arbetsmiljö för alla inblandade.

Du skickar din ansökan senast den 15 maj 2024 till:

gustaf.tigerlantz@fralsningsarmen.se

CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se