Hoppa till innehåll

Mötesbokare/säljare med fast timlön - Stockholm

Publiceringsdatum
04 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsvision och Utveckling i Uppland AB har i över 2,5 år rekryterat kompetens till verksamheter som arbetat med marknadsundersökningar, mötesbokning och leadsjakt. Vi har bland annat rekryterat säljkompetens till projekt och företag inom energisektorn och även mötesbokningsprojekt inom finans och IT.

Vi söker nu någon med kompetens inom mötesbokning med ett visst inslag av försäljning åt en kund i Stockholmsområdet. Du kommer bli uthyrd av oss som konsult till en fast timlön. Vi söker två personer på deltid.

Vi kommer sätta ihop ett team med 2 mötesbokare som jobbar i detta projekt.

Arbetet sker hemifrån och passar perfekt för någon som är deltidsstudent. Ni ska dock kunna infinna er på kundens kontor 1-2 dagar i veckan och lite extra mycket vid projektuppstart.

Arbetet sker under kontorstid.

Slutkunden är ett IT företag med internationella förgreningar.

Vi ser gärna att du är framåt, karismatisk och social i hanteringen av potentiella kunder. Erfarenhet inom försäljning eller mötesbokning inom just ekonomi, IT, kommunikationsverktyg eller HR/ekonomi-tjänster är meriterande.

Det är viktigt att du är nåbar om du är intresserad av detta jobb då vi kommer börja tillsätta personer innan annonstiden löper ut. Intervjuerna kommer att ske även på helger och kvällar. Vi behöver inga långa personliga brev eller dylikt utan skriv bara några rader om er själva samt medsänd ett CV.

Vi ser gärna kandidater som kan komma igång och jobba redan inom någon vecka eller två.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se