Hoppa till innehåll
Fleetmanager Leasing AB logotyp

Key Account Manager - Stockholm

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en Key Account Manager - en avgörande roll för att driva vår försäljning och stärka kundrelationer i Stockholm!

Trivs du som bäst i en säljande och rådgivande roll där ingen dag är den andra lik och där du får ta ett stort eget ansvar från dag ett? Vill du vara med i ett team där du får påverka och sätta din egen prägel på ditt arbete? Vi söker dig som trivs med att bygga långsiktiga kundrelationer, sätter kundens behov av service och mobilitet i fokus samt kan arbeta självständigt!  

Som Key Account Manager hos oss...

kommer du sälja in och ge råd runt mobilitet under namnet Fleetmanager Leasing. Tjänsterna som vi erbjuder är finansiell leasing, operationell leasing och fleet management, men även personalbilar ingår i produktportföljen. Kunderna som du kommer att fokusera på är primärt små och medelstora företag, med en vagnpark på ca 1-20+ bilar. Fleetmanager Leasing utvecklar och implementerar nya tjänster löpande varför du kan räkna med att nya tjänster tillkommer under resans gång - allt för att ge kunden den bästa upplevelsen. 

Målgruppen är primärt små och medelstora företag som är väletablerade. Vi arbetar bl.a. med Mercedes-Benz, BMW, Audi, Tesla, Volvo och VW. Förutom personbilar erbjuder vi även leasing av transportbilar. Vi är märkesoberoende så fokus vid framtagande av en lösning är kundens behov och ekonomi. Vårt intresse för miljö och miljöbilar i kombination med bilekonomi gör att el- och hybridbilar ligger oss lite extra varmt om hjärtat. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppsökande försäljning  

  • Prospektering

  • Kundbesök och löpande kontakt med nya och befintliga kunder

  • Underhålla relationer med befintliga bil-leverantörer

  • Rådgivning inom bilekonomi inkl total cost of ownership, säkerhet, miljö, bilpolicy, etc. 

  • Framtagande av offerter, besvara förfrågningar, boka möte och presentera lösningar samt uppföljning. 

  • Hantering av vagnparken hos kund, vilket innebär att du hanterar bilarna när avtalen löper ut och / eller när en kund önskar avyttra eller byta en bil. 

Hur ditt arbete ser ut avgörs till stor del av dig som KAM och hur ditt befintliga nätverk ser ut. För närvarande har vi inget etablerat team eller kontor i Stockholm, vilket innebär att du kommer att ha en avgörande roll i att bygga upp och expandera vår verksamhet i Stockholmsområdet. Du kommer att bygga upp och utveckla din egen kundstock samt löpande förvalta denna. Vi tror på långsiktiga kundrelationer. Som stöd för att lyckas i denna roll har du ett team av experter inom leasing och hyrbilar samt ett team med administrativ personal som hjälper dig, men ditt arbete består till stor del i att ensam hitta företagskunder som du och Fleetmanager Leasing kan hjälpa med företagets mobilitet och där vi kan göra skillnad för kunden. 

Rollen kräver att du har en förmåga att arbeta självständigt och under stort eget ansvar, men självklart kommer du att kunna bolla idéer och tankar med övriga KAM samt övriga personal. Du rapporterar till företagets VD som sitter i Malmö.  

För rollen krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område

  • Minst 3 års erfarenhet från liknande roll

  • Egenskaper som entreprenör och ett stort eget driv och uthållighet

  • Har ett väl upparbetat och existerande nätverk av små och medelstora företag i Stockholmsområdet  

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

  • Har en förståelse för företagsekonomi och en naturlig fallenhet för siffror

  • Meriterande om du har erfarenhet från bil-/ bilfinansbranschen, lika så ett intresse för ekonomi och juridik.  

För att lyckas och trivas som Key Account Manager på Fleetmanager Leasing är du noggrann och kundorienterad, med en stark förmåga att ge service både internt och externt. Du ser din roll som avgörande för försäljningsprocessen och brinner för att skapa värdefulla affärer och nöjda kunder. Din förmåga att kommunicera väl med kunder via telefon och ditt engagemang för att samarbeta med teamet är avgörande. Vi värdesätter också att du är trygg, har humor och en vinnande attityd som gör att både kunder och kollegor känner sig uppskattade.

Varför Fleetmanager Leasing?

Vårt kontor är uppbyggt av en positiv grupp som ger varandra energi. Hos oss bidrar alla till att företaget växer och alla får vara med och påverka vår utveckling. Vårt team präglas av en härlig teamkänsla med stor flexibilitet, högt i tak och frihet under ansvar. Att vara med i ett företag som växer ger dig stora möjligheter att också växa i din roll - bara du själv sätter gränserna.  Det du inte har vid start utbildar vi dig i. Utveckling av vår personal är betydelsefullt och varje år utvärderas du tillsammans med din chef för att se vad ditt nästa steg kan vara.


Om Fleetmanager Leasing 

Fleetmanager Leasing i Sverige startade utifrån en idé om enklare beslut i valet av tjänstebil för både företaget och tjänstebilsföraren. Detta i kombination med en hög personlig servicenivå. 

Vi vill helt enkelt vara med våra kunder varje dag och hela vägen. Vårt stora personliga engagemang och vår känsla för service är en självklarhet när kunden leasar en bil hos Fleetmanager Leasing. 

Läs mer om Fleetmanager Leasing

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor gällande rollen och rekryteringen, vänligen ta kontakt med vår Rekryteringskonsult Anna Tunberg, anna.tunberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Fleetmanager Leasing AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kom och gör skillnad hos Fleetmanager Leasing AB. Vi lovar en spännande och rolig resa!

Fleetmanager Leasing AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren